Wednesday, February 8, 2017

Petua atasi eczema

Wednesday, February 8, 2017,8:00 AM |
Assalammualaikum

Harini saya nak kongsikan salah satu testimoni daripaga pengguna minyak ikan shaklee.


ibu-ibu yang mana anaknya ada eczema boleh cuba menggunakan Omega Guard a.k.a Minyak Ikan Shaklee ini. InsyaAllah boleh nampak perubahan ketara.

Selain daripada eczema, anak-anak yang ada lelah pun boleh. Selain itu, Omega Guard ini bagus untuk perkembangan minda anak-anak sebab ada DHA, AHA dan sebagainya.

Klik sini --> Faedah Omega Guard

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi saya 
019-6609951
Read More...

Tuesday, February 7, 2017

Homestay di Klebang Melaka

Tuesday, February 7, 2017,8:00 AM |
Assalammualaikum

Harini saya ingin memperkenalkan salah satu homestay yang berada di Melaka iaitu :

D'pinang Homestay Melaka


Sekiranya anda tercari-cari homestay di Melaka, boleh cuba menginap di D'pinang Homestay Melaka. D'pinang Homestay ini terletak berhampiran dengan Pantai Klebang (+/- 1 km) dan Pantai Puteri/Tanjung Keling (+/- 3km). 

D'pinang Homestay merupakan sebuah rumah teres 3 bilik yang terletak betul-betul di tepi jalan besar. Ini adalah sangat memudahkan untuk  guest keluar dan masuk. 


Kadar harga :

RM200 - Hari biasa (Ahad hingga Khamis)
RM220 - Hari minggu / Jumaat - Sabtu / Perayaan / Cuti sekolah

Untuk maklumat lanjut boleh hubungi nombor tertera.

019-6609951
019-4212782
012-7454751

atau boleh layari laman web dpinanghomestay.blogspot.my

Read More...

Monday, February 6, 2017

Selamat Datang Tahun 2017

Monday, February 6, 2017,11:42 AM |
Assalammualaikum.

Selamat Datang 2017. Dari hari ke hari mood untuk mengupdate blog semakin ke laut China Selatan. Tah bila lah nak aktif seperti dulu. Seronok bila baca semula post-post saya yang lama. Tak sangka banyak juga yang saya share melalui blog ni ye. Harap-harap apa yang saya share tu boleh membantu pembaca-pembaca yang mencari solusi melalui en. google. 

Saya harap sangat tahun ni saya aktif menulis kembali. penulisan ni adakalanya menghilangkan stress selain daripada shopping. hehehe. 

sekian sahaja catitan pendek daripada saya. 
wasalam. 
Read More...