Monday, September 19, 2016

Harga retail produk shaklee dengan gst

Monday, September 19, 2016,3:48 PM |
ASSALAMMUALAIKUM

Kemaskini Harga Retail Produk Shaklee dengan GST. 


Sustained Release Vita-C Plus98.05
Vita E Complex157.94
CarotoMax78.44
Peppermint Ginger Plus47.70
Garlic Complex50.35
OsteMatrix64.66
Vita Lea Iron Formula94.08
Alfalfa Complex (S)56.98
Alfalfa Complex (L)103.35
Lecithin55.65
B-Complex56.98
OmegaGuard144.16
NutriFeron192.13
Vivix503.50
DTX Complex164.30
GLA Complex96.73
Chewable Vita-C Plus 100mg39.75
Collagen Powder315.88
Meal Shakes - French Vanilla120.58
Performance Orange87.45
ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder with Vanilla Flavour159.00
Vita-Lea for Children117.66
Phytocol-ST208.82
Herb Lax55.65

KOS PENGHANTARAN/POS RM10.00

Boleh hubungi Hanie 019-6609951 untuk dapatkan harga istimewa.
Read More...

Wednesday, March 23, 2016

Return

Wednesday, March 23, 2016,4:30 PM |
Assalammualaikum dan selamat petang.

Haiii... hahaha tak tahu nak tulis tajuk apa, yang terfikir sekarang ni nak return. Return apa tu ye? hehehehe... return to gajin mengupdate blog. Blog pun dah berwajah baru tapi still malas lagi kan, xsyok la macam tu. 

Jadi sempena return ni, saya nak update gambar anak-anak syurga kesayangan saya. 

Ilman sungguh teruja bab-bab ambil gambar ni.

Sebenarnya banyak post maut mereka berdua bertukar menjadi tobot, tapi mama pilih satu je ye, kalau nak masuk semua berat blog mama n. hehehe

Yeahhhh.. ilman dapat upah, budak baik memang macam tu, terhantuk plak.

aisyyy.. sedapnya makan askrim setelah penat main playground kat Giant.

Ni hantar pakteh baha ke Klia, Pakteh nak ke Australia petik buah. Nanti saya buat entry pasal ni ye. Abg haq tak ikut sebab sekolah.

Gambar terbaru ilman. 

Read More...

Monday, January 4, 2016

Selamat Datang Ke Tahun 2016

Monday, January 4, 2016,11:19 AM |
Bismillahirahmanirahim

Assalammualaikum dan selamat pagi

Walaupun telah beberapa hari berlalu saya nak ucapkan selamat datang ke tahun 2016. Semoga tahun ini lebih bermakna, lebih diberkati oleh Allah, semoga Allah permudahkan urusan saya di dalam tahun 2016 ini. Pada tahun ini juga InsyaAllah bakal menambah bilangan ahli baru dalam keluarga saya. Semoga blog ini lebih meriah berbanding tahun-tahun sebelum ini. InsyaAllah amin. 



Read More...