Thursday, April 9, 2015

Setelah 6 tahun berehat akhirnya disahkan hamil sekali lagi.

Thursday, April 9, 2015,2:13 PM |
Watie Akib : 
Assalamualaikum
Kali ni terpanggil nak berkongsi dengan semua. Mula2 malu.. tapi bila difikirkan boleh membantu org lain.. saya rasa x salah saya berkongsi berita gembira di sini
Alhamdulillah.. setelah 6 tahun berehat .. akhirnya saya disahkan hamil sekali lagi. 2 tahun sudah saya mengalami keguguran setelah kandungan berusia 7 minggu.

Kali ini..kandungan telah berusia 9 minggu. Saya cuma berdoa dan tawakkal kepada Allah supaya kali ini ada rezeki..insyaAllah.
Dah bermacam2 produk saya ambil..termasuk.jamu. bayangkan balik kampung semua org tanya soalan yg sama.." bila nak tambah lagi?.. balik kg mertua.. org tanya.. kapan lagi...tambah dedeknya.. hehehe. Tension jugak lama2..
Saya pejam mata..tinggalkan semua produk lain.. termasuk.jamu2... saya istiqomah dengan gla dan alfalfa. Tutup mata..pekak kan telinga. Saya consume gla setiap hari..alfalfa setiap hari. Ada ja masalah period sikit atau sakit..rujukan saya...adik saya sendiri Noorhafiza Mohamad Akib.
6 bulan tanpa jemu makan secara consistent, Alhamdulillah...syukur...berkat doa dan usaha tanpa jemu..
Rakan2 yg masih belum ada anak...atau sedang mencuba.. amalkan..gla.
Alfalfa. Suami.makan zinc dan vit e
InsyaAllah...berdoa sentiasa. Syukur Alhamdulillah.
Doakan kali ini rezeki saya hingga 9 bulan.. 


Begitulah perkongsain puan Watie. Syukur alhamdulillah, beliau dapat hamil sekali lagi. Untuk mereka yang berusaha untuk hamil, jangan berputus asa dan teruskan usaha. InsyaAllah ada rezeki allah bagi. 

Untuk yang ingin mencuba set vitamin untuk hamil shaklee, jangan malu segan untuk hubungi hanie di 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my