Friday, July 11, 2014

Vitamin ACE Shaklee super antioksidan

Friday, July 11, 2014,4:05 PM |
Antioksidan adalah molekul yang menghalang pengoksidaan molekul yang lain. Pengoksidaan merupakan satu tindak balas kimia yang memindahkan elektron atau hidrogen daripada bahan untuk agen pengoksidaan. Tindak balas pengoksidaan boleh menghasilkan radikal bebas. Radikal bebas ini boleh menyebabkan kerosakan atau kematian kepada sel.

Apabila kerosakan sel berlaku maka kita akan dengar 'eh muka nampak macam tua tapi muda lagi'. Penuaan yang berlaku tidak selari dengan umur. Radikal bebas akan menyebabkan penyakit mudah nak datang kepada kita. Radikal bebas yang tidak terkawal ini akan menyebabkan pelbagai penyakit kronik diantaranya kanser, jantung, pereputan tulang, sakit sendi, alzheimer(nyanyuk), strok dan lain-lain lagi.

Untuk melawan radikal bebas ini, kita memerlukan ANTI-OKSIDAN. Buah-buahan dan sayur-sayuran adalah sumber terbaik antioksidan. Oleh itu dinasihatkan untuk makan banyak-banyak sayur dan buah. Jangan lupa untuk ambil vitamin yang tinggi kandungan antioksidan seperti vitamin A, C & E.

Memperkenalkan vitamin ACE Shaklee super duper antioksidan untuk melawan radikal bebas. Khas untuk mereka yang inginkan kesihatan yang lebih baik dan yang ingin kekal cantik.


Klik sini untuk order online --> Vitamin ACE

Saya adalah pengedar sah shaklee id 866973 yang berada di Melaka. Jom hubungi saya untuk FREE konsultasi mengenai vitamin, FREE jadual makan vitamin dan pelbagai tips menarik saya sediakan kepada follower blog ini. Jom jadi ahli untuk diskaun vitamin sehingga 15%. Hanya RM75 sahaja seumur hidup tanpa perlu renew.