Thursday, July 24, 2014

Diabetes!! jom atasinya dengan vivix shaklee

Kandungan gula yang tinggi dalam darah atau yang pames lagi dikenali sebagai diabetes a.k.a kencing manis. haa macam-macam nama ada. Diabetes adalah disebabkan oleh pengeluaran insulin yang tidak mencukupi atau kerana sel-sel badan tidak bertindak balas dengan baik terhadap insulin. 

Kenapakah sel-sel badan tidak bertindak balas dengan baik... Ini kerana berlakunya kerosakkan pada sel tersebut. Kerosakan sel boleh berlaku akibat daripada serangan dari radikal bebas. Oleh itu, antara fungsi vivix adalah membaiki sel-sel DNA yang rosak dan vivix juga mempunyai kandungan anti oksidan yang tinggi untuk melawan radikal bebas. Begitulah secara ringkas bagaimana vivix dapat mengatasi masalah diabetes ini. Oleh itu jom try vivix!!!Info lanjut mengenai vivix, klik sini 

RM475.00/BOTOL
 Jom order online klik sini --> Vivix Shaklee

Saya adalah pengedar sah shaklee yang berada di Melaka. Jika berminat untuk COD vitamin shaklee boleh hubungi saya di talian 019-6609951. Di luar Melaka semestinya khidmat Pos Laju akan digunakan. FREE konsultasi untuk pembaca blog saya!!

No comments:

Post a Comment