Monday, April 7, 2014

Istimewanya Ostematrix Shaklee

Monday, April 7, 2014,8:47 AM |


Ostematrix Shaklee adalah kalsium dalam bentuk pil. Kalau ada yang tak tertelan susu tepung atau susu segar tu boleh la mencuba Ostematrix ni. Yang bagusnya Ostematrix Shaklee ni adalah kalsium yang isinya paling seimbang bagi memastikan kadar penyerapannya adalah 99%. Formula  Ostematrix Shaklee ini yang uniknya adalah dibuat dari mineral semulajadi dan garam mineral dari laut mati yang mengandungi kalsium, magnesium, fosforus dan vitamin D, Zinc, Kuprum, manganes dan boron. Nutrien-nutrien ini perlu diambil bersama-sama untuk penyerapan oleh tubuh dan menghalang enapan sesetengah menaral.


Kajian telah membuktikan supplement kalsium akan meningkatkan ketumpatan tulang wanita yang telah berumur secara berkesan.

Info menarik.
Jisim tulang berkembang ke tahap maksimum pada umur 28 tahun dan akan mengurang selepas itu. Selepas berusia kira-kira 40 tahun, jisim tulang mula menurun dengan cepat. 

Ingin mendapatkan Ostematrix Shaklee ataupun vitamin shaklee yang lain, boleh segera hubungi saya di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my