Tuesday, February 11, 2014

TESTIMONI ESP : Pudarkan kesan gatal dan hilangkan elergik.

Tuesday, February 11, 2014,5:33 AM |
[ Testimoni ESP] 
Kaki allergic. Tambah2 lagi bila salah makan. Makin teruk & gatal sangat.. Jadi pada Bulan Ramadhan konsisten minum ESP utk energy booster.. Until now still go onn ngan esp. Baru perasan kaki yg allergic da sembuh tau. Sekarang TAK MAKAN & XSAPU Ubat & Cream allergic. ♥♥♥♥♥ ESP "Keberkesanan ESP terbukti!

Bagaimana ESP Shaklee membantu dalam memudarkan kesan gatal dan hilangkan elergik?

Kita memerlukan protein setiap hari untuk membina sel-sel yg sihat dan menggantikan sel2 yg rosak. ESP merupakan sumber protein yang mempunyai kualiti yang terbaik. ESP ini adalah 'makanan' kpd vitamin2 yg lain atau dlm erti kata lain sel perlu dibina terlebih dahulu dan vitamin2 yg lain membantu mengukuhkan dinding2 sel tadi. Maka barulah kesannya optimum.

Manfaat Bawang Putih Dan Shaklee 

Apabila badan kita terbina dengan gabungan sel yang sihat maka akan terserlah melalui sistem dan fungsi tubuh serta kulit. Nad Dhiya (Testimoni di atas) telah mendapat sel-sel yang sihat, maka sel kulit lama yang hitam akibat kesan gatal kini kembali pudar dan elgergik juga sudah hilang kesan dari fungsi tubuh yang berjalan dengan baik. 

Consistency ditekankan dlm pengambilan ESP ini kerana sel-sel yg sihat sentiasa bertukar dalam masa 21hari. Jadi untuk dptkan hasil yg optimum, anda perlu konsisten selama 90 hari untuk mendapatkan sel yg betul-betul sihat. Jika anda tidak mengamalkan pengambilan ESP sel yg sihat tidak dapat hidup dgn lama dan sel yg rosak tidak akan digantikan dengan yg baru. Maka akan muncul lah perkara-perkara ini :-
  • KULIT KUSAM
  • KELETIHAN/ TIDAK BERMAYA
  • RAMBUT GUGUR 
  • KUKU PECAH
  • TUMIT MEREKAH
  • HILANG FOKUS/ TUMPUAN
  • dan macam-macam lagi masalah kesihatan akan menghantui kehidupan anda!
Jadi apa tunggu lagi. Jom dapatkan segera ESP Shaklee dengan hanya RM150.00 sahaja. Konsultasi sebelum dan selepas pembelian adalah FREE, Postage juga adalah FREE... Inginkan diskaun berganda!!! Sertai saya menjadi ahli shaklee dan anda akan nikmati pelbagai keistimewaan berganda!!!

019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
Saya adalah pengedar sah shaklee yang berada Melaka. Untuk sebarang penghantaran vitamin boleh hubungi saya segera. Mereka yang diluar Melaka juga boleh mendapatkannya kerana saya menggunakan khidmat Pos Laju untuk semua penghantaran semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak.