Thursday, February 6, 2014

5 orang yang sangat perlukan Vita-lea

Thursday, February 6, 2014,9:38 PM |
VITA-LEA adalah multi-vitamin dan mineral yang pertama dicipta di dunia. Cepat larut dalam badan dan pantas serap dalam usus

Siapa perlukan VITA-LEA a.k.a multivitamin ni??
 1. Orang dewasa - Sesiapa je yg dah dewasa boleh ambil vitalea sebagai makanan tambahan, maklumlah kadang-kadang makan sedap tu pertama khasiat no.2.. jadi kita tampung mana zat-zat yang kurang dengan VITA-LEA.

2. Ibu hamil /menyusu - Zat dan vitamin yang ibu-ibu makan akan disalurkan kepada anak, jadi pengambilan zat & vitamin tu kena topup dan tambah lah, HB rendah-> jangan risau VITA-LEA diperkaya dengan iron formula & asid folic.
Segalanya tentang esp rahsia awet muda
3. Orang yang berdiet - Biasanya penDiet ni kurang makan, jadi kurang makan kurang la dapat zat dan vitamin, sangat lah disarankan para penDiet ini mengambil VITA-LEA ini sebagai penambah tenaga.

4. Orang yang bekerja dibawah tekakan - Mereka yang stress terdedah kepada makan apa sahaja, walau dimana sahaja, jadi elok lah ambil makanan tambahan yang dah tentunya menyihatkan.
5. Perokok - Orang yang merokok biasanya memerlukan vitamin yang lebih. Contohnya, 1 batang rokok yang dihisap mampu melupuskan 50-100mg vitamin C.
Berminat untuk mendapatkan VITA-LEA untuk dijadikan supplement harian anda, segera hubungi hanie di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my