Wednesday, January 29, 2014

Testimoni ESP & Vitamin E Shaklee

Kulit cantik idaman setiap wanita. Untuk penjagaan luaran kita boleh amalkan pencuci muka, toner, krim, skrub dan macam-macam lagi. Kalau dari segi dalaman kita boleh ambil vitamin. Banyak vitamin yang boleh kita amalkan mengikut keperluan masing-masing. 

Testimoni kali ni saya bawakan pengguna yang mengamalkan ESP Shaklee dan Vitamin E Shaklee. Kenapa beliau dicadangkan mengambil pakej kombo seperti ini. 

ESP SHAKLEE
Protein adalah makanan terpenting untuk badan kita. Tubuh badan kita diperbuat dari protein seperti tulang, kulit, rambut, otot-otot, organ-organ, plasma dan juga diperbuat oleh protein seperti antibody, enzim, hormone. ESP merupakan Sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian. Produk yang berkualiti akan mendapat hasil yang terbaik. Daripada testimoni nadiah ini ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu, berseri dan membantu hilangkan parut jerawat di muka. Selain itu, beliau cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan.

Vitamin E 
Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat, dan membantu mencegah anemia dan "retrolental fibroplasia", sejenis gejala mata yang boleh menjangkiti bayi pramatang.


Nurul Nadiah Mohd GhazaliSHAKLEE GBS

Assalamualaikum dan Selamat Pagi Semua
Ehh......dia nie lagi??Hari nie saya nak share tentang kecantikan kulit muka pula. Sebelum nie kulit saya memang giler-giler berjerawat,berparut dan berminyak. Anda nampak berbezaannya?? Shaklee.ESP SHAKLEE RM150.00 (SM) RM155.00 (SS)
VITAMIN E SHAKLEE RM149.00 (SM) RM154.00 (SS)

Berminat untuk mendapatkan vitamin shaklee, segera hubungi hanie di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my

No comments:

Post a Comment