Monday, January 27, 2014

Keistimewaan penapis air shaklee

Yeehhh.. jag penapis air shaklee saya punya dah sampai.. Terlampau teruja sampai tak sempat-sempat nak tunggu balik rumah nak buka.. 

Saya belum pasang lagi, belum sempat ye, nanti kalau dah pasang saya muaturun demo cara pemasangan jag penapis air shaklee yang semestinya sangat mudah. 

KEISTIMEWAAN PENAPIS AIR SHAKLEE


SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.
HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

Keistimewaan yang lain adalah yang hanie rasakan adalah harganya yang murah jika nak dibandingkan dengan penapis air jenama lain dan penapis air ni mudah alih, maksudnya senang nak dibawa kemana sahaja.

Nantikan update dari hanie mengenai jag penapis air shaklee ini ye.

Anda nak letak satu kat rumah, Boleh-boleh,, jom segera hubungi hanie di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my
Harga retail rm460.00 (sm) rm483.00 (ss). Best price, diskaun?? Segera hubungi saya k.

No comments:

Post a Comment