Friday, November 1, 2013

Kini hamil dengan bantuan vitamin shaklee

Friday, November 1, 2013,12:50 PM |
Saya gembira bila ada yang berjaya hamil tak kira la dengan apa cara pun, berurut ke, makan vitamin ke, minum akar kayu ke, rendam kaki ke, asalkan kita berusaha sedaya upaya dan tak lupa memohon kepada allah, hanya allah yang mampu menunaikan hajat kita.
Terima kasih kepada Fatihah kerana sudi berkongsi testimoni hebat beliau ini di group SGL kami. Berkat usaha Fatihah mengamalkan vitamin shaklee untuk mendapat kehidupan yang lebih sihat beliau kini di sahkan hamil. alhamdulillah... syukur ya allah. 
Ingin jadi ahli shaklee, klik disini 


NurFatihah Sulaiman
Bissmillah hirahmannirrahimm..
Alhamdullillah bsyukur sy ke hadrat Allah swt kerana dengan izinNya sy kini hamil dengan bantu dan usaha mengamalkan makanan tambahan dari Shaklee. Bukan nak berbangga diri tapi ini lah hakikatnya.

Pada mulanya sy terkilan dan sedih kerana keguguran pada 10 Mei 2013 tetapi berkat doa dan usaha sy disahkan hamil pada 16 Oktober 2013 di mana usia kandungan sy telah mencapai ke 5 minggu ketika itu.

Sy tidak sangkal akan kehebatan vitamin Shaklee ni kerana sy tidak berpantang mahupun berurut setelah mengalami keguguran pd Mei lalu. Malah sy xjaga makan lgsg.. sy hanya amalkan GLA + Vita E + ESP...!! Kemudian, apabila disahkan hamil, sy amalkan ESP + B Complex + Vitalea + Chewable Vita C.. + Ostematrix... Alhamdullillah tidak ada alahan teruk tetapi sekadar mual-mual mgkn kerana perubahan hormon.

Kini, cinta sy pd Shaklee sangatlah menebal! Bukan sahaja berkesan, malah selamat dan semulajadi.. Kepada mereka yg masih ragu-ragu, rasakan dahulu sebelum menilai..

Supplement (makanan tambahan) hanya membantu meningkatkan tahap kesihatan menjadi lebih baik dan perlu disertai dengan gaya hidup yang sihat serta dengan izin allah. Kita hanya berusaha sedaya upaya hanya allah yang menentukan segalanya. 

Sebagaimana firman allah di dalam al-quran :
“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” 
 
Berminat untuk mendapatkan vitamin shaklee. Boleh email hanie di emy_2912@yahoo.com.my / 019-6609951 /FB Fanpage : @rvk online shop

Sekian...wasalam