Tuesday, July 10, 2012

Resdong & Vitamin C SHAKLEE

Tuesday, July 10, 2012,8:46 AM |
Sekarang dalam kursus induksi...Hari ni masuk hari ke-7. Lg 5 hari je lagi...sementara tunggu penceramah.. boleh la update blog kesayangan ni.. semakin syok plak berkongsi sedikit  info2 kesihatan bila makin hari makin meningkat nombor digital kat wall depan tu. huhuhu..

ini mengenai promosi bln ni..vitamin C.. apa kaitan resdung ngan vitamin C ni.. info ni dah lama ada dalam laptop kite ni tapi lupa la mana kite dapat.. minta halal la penulis. hihihi...tokok tambah bg pd kite...

orait jom baca...

Vitamin C adalah salah satu vitamin yang paling terkenal, Seperti yang kita tahu, vitamin C bermanfaat sebagai antioksidan yang universal dan kos effektif. Vitamin C juga menggalakkan kulit yang cantik dari dalam dan luaran, membantu meningkatkan sistem imun, dan membantu mencegah beberapa jenis kanser.

Vitamin C dan Resdung

Resdung ialah merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit.Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka.Virus ini turut mengalir bersama darah yang boleh menjadi punca kepada kerosakan organ-organ tertentu dalam badan. Simptom resdung ialah seperti sakit kepala, gatal-gatal, rambut gugur, hidung berair, bersin selalu, mulut berbau busuk,mata gatal-gatal,penglihatan kabur,telinga gatal,seluruh muka gatal,jerawat biasa atau batu,muka berbintik hitam,kahak banyak di kerongkong,gatal pada badan tertentu serta hidung berdarah.

Dengan pengambilan Vitamin C Shaklee secara konsisten kerana pelepasan vitamin c tu adalah secara berperingkat yer.., ia mampu merawat penyakit resdung yang kronik tanpa perlu membuat rawatan resdung. Hanya perlu mengambil 1 kapsul sehari sudah mampu merawat masalah resdung yang anda hidapi, di awal pengambilan disarankan mengambil 2 kapsul sehari iaitu pada waktu pagi dan malam, setelah sebulan pengambilan Vitamin C, anda boleh mengurangkan pengambilan dari 2 kapsul kepada 1 kapsul setiap hari.

Setelah mengamalkan Vitamin C Shakle, anda tidak lagi mengalami masalah:

-Bersin setiap pagi

-Gatal telinga & tekak

-Mengalir cecair putih setiap masa

-Batuk berkahak

-Nafas berbau

-Gatal hidung & mata

-Sakit kepala

-Sakit gusi

ringkas dan padat, sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh sms hanie 013-3929451..