Tuesday, June 12, 2012

Vivix

NAK TAHU RAHSIA? :
Saintis mendapati Orang Perancis makan makanan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui: Rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terdapat dalam wain merah...Apakah itu Resveratrol?
• Antioksidan yang kuat,
• Anti-inflamasi
• Anti-kanser


Tapi takkanlah kita as muslim nak gi minum wine merah plak kan..hehe.. ALTERNATIF terbaik adalah dptkan vixix...Ia bukan wain merah.. (Satu hidangan Vivix™ mengandungi sama banyak resveratrol yang terdapat dalam 100 gelas wain merah).. DAN YG BEST..Vivix terbukti 10x LEBIH HEBAT DARIPADA RESVERATROL, Ia tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim),


Kredit mamafaiz.

Vivix ni agak mahal sikit tp harga setanding dengan kualiti beb..  miz nina n ayu raudah pun amalkan vivix ni.. patut la muka diaorang cantik jer... Sesiapa yang nak jadik cantik...Meh call hanie..  sesiape yang bajet kecik ker bajet besar ker...boleh jer..K..No comments:

Post a Comment