Wednesday, March 23, 2016

Return

Wednesday, March 23, 2016,4:30 PM |
Assalammualaikum dan selamat petang.

Haiii... hahaha tak tahu nak tulis tajuk apa, yang terfikir sekarang ni nak return. Return apa tu ye? hehehehe... return to gajin mengupdate blog. Blog pun dah berwajah baru tapi still malas lagi kan, xsyok la macam tu. 

Jadi sempena return ni, saya nak update gambar anak-anak syurga kesayangan saya. 

Ilman sungguh teruja bab-bab ambil gambar ni.

Sebenarnya banyak post maut mereka berdua bertukar menjadi tobot, tapi mama pilih satu je ye, kalau nak masuk semua berat blog mama n. hehehe

Yeahhhh.. ilman dapat upah, budak baik memang macam tu, terhantuk plak.

aisyyy.. sedapnya makan askrim setelah penat main playground kat Giant.

Ni hantar pakteh baha ke Klia, Pakteh nak ke Australia petik buah. Nanti saya buat entry pasal ni ye. Abg haq tak ikut sebab sekolah.

Gambar terbaru ilman.