Sunday, August 16, 2015

#Cabaran31hari, Tips Mudah Rawat Demam Denggi

Sunday, August 16, 2015,9:57 PM |
Assalammualaikum dan selamat malam

Tak habis lagi nak berceloteh sikit pasal demam denggi kerana ada kenalan yang suspek denggi. Jadi takut pula jadinya ye. Kata seorang sahabat, kalau kita je yang jaga kebersihan tapi jiran buat dek je pun tak boleh. Nyamuk kan mengayau-ngayau, jadi bila jiran sebelah dok biar je air bertakung memang kita pun boleh kene juga lah. Jadi betul lah kata pepatah sepakat membawa berkat. Sama-sama lah kita semua menjaga kebersihan rumah kita.

Antara tips mudah untuk rawat demam denggi adalah dengan minum banyak air. Air sangat penting supaya darah kita tak menjadi terlalu pekat. Banyakkan minum air dan ada dengar orang lama-lama kata makan ketam. Tapi tak tahulah sejauh mana kebenarannya.

Tapi kebenaran yang pasti adalah ini!!!! Saya nak kongsi satu video ini. Harap-harap dapat membantu mereka-mereka yang memerlukan.


Nak Rawat Demam Denggi Tanpa Ubat? Ini Membantu... from iReach HD on Vimeo.

Kalau nak beli vitamin secara online klik sini --> ORDER VITAMIN ONLINE

Sekiranya anda ada sebarang pertanyaan atau ingin membeli vitamin ataupun ingin menjadi ahli shaklee, jangan segan silu untuk hubungi saya di 019-6609951. InsyaAllah saya akan bantu.

Sekian sahaj celoteh malam ni. Nantikan entry selanjutnya esok k. Wasalam.