Thursday, June 4, 2015

Kombo Set Cantik Shaklee Promosi Bulan Jun 2015

Thursday, June 4, 2015,1:08 PM |
Assalammualaikum.
Rasanya macam dan bersarang pula blog ni kan. Sibuk dengan blog homestay yang baru anak-anak lagi, baru ada beberapa entry je. Tu yang gigihkan untuk buat blog yang itu pula. Okey lah. Bulan ni shaklee mempromosikan kombo set cantik iaitu Vitamin C dan Vitamin E. Waaa..sy punya peberet vitamin tu. Al-maklumlah nak jaga kulit kan. 
Saya nak cadangkan kepada sesiapa yang nak makan vitamin, cari lah vitamin shaklee. ini kerana vitamin shaklee adalah vitamin dari sumber semulajadi bukan vitamin sintetik. Saya adalah pengguna tegar shaklee bukan sebab brand sahaja tapi sebab terbukti keberkesanannya. 


Al-kisah, saya seorang juru teknik, kerja jadi kuli lah kejap ke sana-sini tengok aduan, tengok orang buat keje, cek itu ini. Berpanas-panas itu perkara biasa, makin lama kulit makim kusam, kering dan yang paling saya tak suka, kulit kat muka mengelupas terutamanya pada bahagian tepi bibir dan pipi. Saya mula mengamalkan vitamin yang saya beli di farmasi. Ada kurang sikit tapi masih ada bahagian yang mengelupas. Lepas-lepas abis pantang anak pertama, naik kerja tak lama tu jadi balik. Akhirnya fedup dan ingin mencari solution yang lain. Tapi bab-bab cucuk kat muka tu belum ada keberanian nak cuba.  Search kat internet, baca banyak testimoni hebat mengenai produk shaklee dan teringin nak mencuba. Itu lah detik saya kenal shaklee iaitu pada tahun 2012 dan sehingga sekarang 2015. Kenapa saya masih setia???? Jom cuba kalau nak tahu. hehehehe
 
Hanie
019-6609951
id 866973
Pengedar sah Shaklee di Melaka
pos keseluruh Malaysia.