Thursday, May 7, 2015

Dapatkan Vitalea secara percuma!!!

Thursday, May 7, 2015,5:04 PM |
Memang teruja sangat nak update benda ni. Saya nak bagitau yang shaklee nak bagi vitamin PERCUMA, memang serius ianya anda boleh dapat secara PERCUMA!!!! 

Promosi ini bersempena 100years celebration of multivitamin Shaklee iaitu Vitalea.
Syarat untuk mendapatkan sebotol Vitalea secara PERCUMA;
1) Mendaftar keahlian
2) Membeli mana mana produk Shaklee
(Wajib penuhi kedua dua syarat)
Valid Sepanjang May - Oktober 2015.


Anda perlu tahu kehebatan Vitalea ni, memang terbaik.

Khairin Lokman Vitamin pertama yg saya makan dalam keluarga Shaklee...adalah Vitalea...Waktu tu saya baru naik kerja setelah cuti 2 minggu dek chicken pox..Walaupon dah 2 minggu...tapi badan masih shaking...fikiran kacau...dan tak dapat fokus kerja...That very evening juga ...Teem(now my upline) hulur Vitalea...Dalam paksa rela...telan gak lah Vitalea tu...

Wow!!! It really did wonder!Dalam 2 jam gitu...rasa badan lebih sehat...da tak shaking...dan mula fokus dengan kerja...

Vitalea mmg BESTAlhamdulillah...ambil daily insyaAllah susah jatuh sakit...


Lia UmmiIrfan Saya kalau customer mengadu keletihan yang amat sangat, takde tenaga ke, rasa lesu je badan saya akan suggest mereka start dengan Vitalea dan ESP bukan family wellness set. Saya sendiri amik vitalea dan ESP utk tambah berat badan dan energy booster sepanjang hari. Dan paling best Vitalea ni lengkap dgn iron formula.. SANGAT SESUAI untuk saya yang ada history anemia ni.. tak yah telan vitamin iron semata yang doc bagi.. PERFECTTO! :-))

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitalea secara PERCUMA, jom segera hubungi saya di nombor 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my untuk maklumat lanjut. Saya adalah pengedar sah shaklee yang berada di melaka, boleh COD mengikut tempat yang dipersetujui dan POS keseluruh Malaysia.