Wednesday, April 29, 2015

Slogan Qu puteh menjadi trademark mereka yang berpuashati dapat kulit cantik dan putih

Wednesday, April 29, 2015,2:03 PM |
Qu puteh, Qu puteh baru lah putih, gempak kan Dato Diva ni, beriya benau, cuba tengok tangan dia, aisyyyy.. gosip plak kan. Entry harini adalah testimoni daripada Norazreen, kalau tengok gambar dia memang dah cun melecun sekarang. Hanya minum ESP bukan Qu puteh yekkk. 

Sebelum tu kenapa saya pilih tajuk cenggini harini ye, mari baca testimoni pengguna ini beliau menyebut Qu Puteh.

*********************************************************

Norazreen Alias " Suamiku Encik ESP "   

Kenapa sy CINTAKAN ESP? 

TESTIMONI DIRI SENDIRI [ Shaklee Success Story ]

Jangan ingat, pengedar Shaklee jual Shaklee suka2 ja.. Tanpa mencuba sendiri dulu..
Sebenarnya ada kisah di sebaliknya yg menyebabkan kitorang 'Fall in Love with Shaklee'..

This is my story~~

Nampak tak kulit sy kat gambar sebelum tu.. 
Kusam
Berjerawat
Tona Kulit Tak Sekata
Parut Jerawat
Liang Pori yg Besar
Berminyak
Bibir Pucat

Semua ni punca drpd salah guna produk.. Dan sy dulu memang suka tukar2 produk.. Sampai pernah guna produk harga cecah rm400 lebih.. Huhuhu

Menyesal sangat masa tu.. Mula2 cantik, halus gebu ja kulit.. Nampak kemerah-merahan.. Once dah stop guna.. Hahh, ambik kau! Habis teruk efeknya kat muka.. Dulu sy tak berapa minat mau jaga kecantikan dalaman sebab takut mau makan ini itu.. 

Pastu, dah stop guna produk yg ada bahan terlarang tu.. Resdung pulak dah buat hal.. Makin menjadi2 la jerawat kat muka.. Tapi, syukur tak teruk sangat sebab sy rajin buat rawatan resdung yg asap2 tu..

Lumrah perempuan suka CANTIK.. Konon mau yakin diri la bila selfie.. Haha.. 
* alasan tak logik * 

Then, cari2 la cara yg berkesan untuk masalah kulit sy sekaligus rawat resdung sy.. Setiap kali taip kat google, mesti yg keluar dulu.. "Set Cantik Shaklee"
Nampak tak, betapa famous Shaklee ni..

Mula2, tak berkenan langsung.. Sebab supplement.. Kan sy tak berani kalau makan2 ni..
Tapi, bila dah balik2 keluar Shaklee jugak.. 
Start tengok testimoni2 kat google.. Berlambak wehh..
Mustahil tak berkesan kalau testimoni dah berlambak



Dengan izin Allah, di bukakan la pintu hati ni untuk try Shaklee.. 😙😙
Kalau belum try, belum tau kan..

Shaklee dah ada di tangan.. Guna2 sampai ke hari ni..
Woww!! Amazing.. I got my #ShakleeEffect..
Perubahan ketara betul.. 

 Jerawat Berkurangan
 Pori2 Makin Kecil
 Kulit Makin Cerah
 Tona Kulit Sekata
 Kulit Kurang Berminyak
 Parut Jerawat Makin Pudar
 Bibir Kembali Kemerah-Merahan
 Bonus! Resdung Berkurangan

So, this is my #ShakleeEffect.. Sy antara pengguna yg berpuas hati dan paling penting dah jadi Shaklee Extreme Lover.. Sy jugak ahli berdaftar Shaklee sekarang..

Rahsia saya?

Of coz la ESP!! Qu Puteh kami..  
Dan add on with :

Vitamin C
Vitamin E
Vitamin B Complex
Skincare set Enfuselle

Jadi pada sesiapa yang nak cantik boleh la ambil set seperti yang Norazreen ni ambil, lepas beberapa bulan boleh bagi testimoni dan jangan lupa sebut slogan ni Of coz la ESP!! Qu Puteh kami..  hihihi. 

Kini dah jadi trend kan nak sebut-sebut Qu puteh walaupun guna produk lain. Hebat la strategi Dato Vida ni. Terkesan terngiang-ngiang walaupun meluat. hahahaha. 

Saya adalah pengedar sah Shaklee yang berada di Melaka dan pos keseluruh Malaysia. Untuk maklumat lanjut boleh CALL/WhatsApp saya di 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my 

psttt : Lepas ni saya nak buat set Qu puteh la. hihihi