Saturday, February 14, 2015

Penyakit bawaan ibu hamil, sakit pinggang, kaki kejang, simpul biawak dan lain-lain

Saturday, February 14, 2015,7:00 AM |
Persoalan untuk sakit-sakit bawaan ibu hamil, macam-macam masalah, lagi bagus kalau kita dapat elakkan daripada kita cari cara nak mengatasinya bila dah sakit kan. Jadi bagi ibu-ibu yang tercari-cari penyelesaian kepada masalah ini, jejom kita baca apa ibu-ibu ni kata : 

  • Eizan Adzan Sekarang ni dh 33weeks...sebelum pregnant hgga skrg mmg x pnh miss consume oste ni. Boleh dikatakn rasa lenguh2, sakit pinggang, cramp, sakit gigi, sembelit mmg xde lgsng...
    Pendek kata pregnant kali ni alhamdulillah sihat dan cergas je.
    **teman baik sepanjang masa.


  • Kakcik Maz Ostematrix buat gusi bengkak dan nyilu gigi kurang (kes lepas mengandung anak pertama ni). Mengandung anak ke-2 Cramp kaki langsung xde xde dah gusi berdarah nyilu2 gigi.. Alhamdulillah.


  • Noraimi Syazwani kalo sembelit time pregnant, amik oste ni insyaAllahbl setel
  • Nurul Huda M S Saya mmg suka sangat ostematrix. Masa preggie, masalah cramp kaki dengan sembelit takde. Badan lenguh sakit pinggang dan belakang hilang lepas bangun pagi fresh je. Kalau tak amik sebelum tidur, pagi esoknya mesti ada rasa lenguh lagi

  • Ckyndyg Nogha Suplemen wajib setiap malam! Sepanjang hamil Kali ini, baru 2x kaki cramp berbanding hamil sebelum ini. Alhamdulillah! 
    Ostematrix memang best & TERBAIK utk diamalkan ibu mengandung & menyusukan anak.


  • Atiqah Aziz suka ostematrix..amik dr awal, masa period susu xterasa kurang sampai xcukup supply pun..senang bgn pagi..xde malas2..senang membuang xyah tunggu lama2, hilangkan sakit sendi bila ambil sekali dgn ajht..saya hampir setiap hari angkut brg n anak serentak 20kg p balik keja..hihi..wlpn xspenuhnya xkejang kaki masa preggy yg bestnye xla start kejang kaki dr awal preggy.

  • Saya sangat suka jika anda mencuba terlebih dahulu, pasti akan kagum dengan hasil nya dan dengan izin Allah ye. InsyaAllah pasti membantu sangat-sangat. Banyak ibu-ibu yang dah mencuba dan mengakuinya. DAH CUBA PASTI JATUH CINTA. Oleh itu, ambil makanan yang berkhasiat semasa hamil dan supplement bagi mendapatkan khasiat yang mencukupi untuk diri dan bayi dalam kandungan. Wsalam..


Anemia Ibu Hamil ni Dah Warded Pun Degil - Nasib Kakak Garang from iReach HD on Vimeo.


Hanie
ID 866973
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my