Tuesday, February 10, 2015

Jag penapis air shaklee sangat mudah diurus dan digunakan

Tuesday, February 10, 2015,5:31 AM |
Sampai ke harini dah kali ketiga la saya mengorder filter penpais air shaklee dan saya sangat berpuas hati menggunakannya. Sangat mudah diurus, cara pasang senang sangat, memang jimat masa dan tenaga saya. Bila dah pasang tu dah tak perlu pikir apa dah, isi air dalam jag penapis air tu, biar la seketika kemudian dah boleh guna. Sangat-sangat mudah. Alhamdulillah lah tergerak hati tahun lepas nak beli jag penapis air ni, tak sangka lah memudahkan. Jadi kalau anda mempunyai masa terhad seperti saya, jom la cuba jag penapis air shaklee ni, comfirm berbaloi2.

Berikut adalah perbincangan dalam group mengenai jag penapis air shaklee ini, nak tahu gosip apa, jom2..

Assalamualaikum. Get clean water pitcher ni, bila beli starter pack dpt karbon tu berapa banyak?
Dan sekali beli ni untuk kegunaan berapa lama?