Friday, January 23, 2015

Muka buruk, Chicken Pox halang wanita jadi supercantik dimata suami

Friday, January 23, 2015,10:27 PM |
Saya kene chicken pox waktu masa anak remaja, tapi tak ingat lah masa tu form berapa, tapi syukur sangat tak dah lah kesan-kesan parut kat muka ke kat badan ke cuma masa kene 'campak' dulu masih ada kesan kat kaki sebesar duit 5sen. Alhamdulillah lah sangat sebab itu satu je.

  Al-kisah seorang sahabat ini kene chicken pox masa dah dewasa, so kesan tu memang susah lah nak hilang, keyakinan diri pun kurang. Nak jadi supercantik dimata suami pun, macam tak comfiden. Paling teruk sekali kat muka, masyaAllah memang teruk lah, berbintik-bintik muka. bila dah fedup!!!!!!!...... 

Ok jom teruskan mengikuti kisah wanita supercantik dan Chicken Pox ini dengan mengikuti video pendek kat bawah ni, memang tak rugi apa pun, yang pasti wanita itu dah cantik dan yang paling penting dapat jadi wanita supercantik di mata dan hati suami.



Ubat Chicken Pox Dewasa Sampai Dia Jadi Miss Universe Semula from iReach HD on Vimeo.

Set Chicken Pox yang wanita ini ambil ialah SET D Plus (Vitamin C, E b complex, ESP) dan GLA. Waaa.. ni semua set nak cantik kan kulit ni, memang best lah kesan nya. Saya dulu pun jatuh cinta dengan shaklee dengan makan set cantik a.k.a set D ni tau. Memang memuaskan hati. Kalau percaya sila cuba yek.

Hanie
ID 866973
019-6609951

Pengedar sah Shaklee di Melaka
POS ke seluruh Malaysia
emy_2912@yahoo.com.my