Thursday, December 18, 2014

Luka cepat sembuh dengan set berpantang shaklee

Thursday, December 18, 2014,11:12 AM |
Alhamdulillah, lepas nurul makan set berpantang shaklee luka nya cepat sembuh, badan pun rasa lebih bertenaga, sengal-sengal badan hilang. Haritu stok vitamin dah nak habis, cepat-sepat beliau order lagi. Bab-bab luka ni ibu berpantang harus jaga, duduk elok-elok, bak kata mak saya kepit!! hahahaha, lepas tu berak jangan teran-teran, nanti terkoyak satu hal pulak nak jait semula, kot jait, kalau buat dekkk je, dah tak lawa. hihihi


Jom lihat testimoni :


Ada beberapa tips lagi yang nak saya kongsikan tapi bukan di entry ni ye, nak tau, jom whatapps saya k boleh la borak panjang lebar, hihihi No. saya 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my

Sekian, wasalam. 

Jom order online --> Vitamin shaklee