Tuesday, November 11, 2014

Mahal betul spare part breastpump spectra ni

Tuesday, November 11, 2014,8:29 AM |
Entry harini adalah sambungan daripada cerita breast pump yang bermasalah. Barulah berkesempatan saya mencarinya. 

Aku   : Tokey u ada tak spare part breast pump sectra 3 yang getah putih bulat tu? (namanya aku xtau lah)
Tokei : Oooo.. yang tu ye, sekejap ye, ada ni
Aku   : Berapa ni tokey?
Tokei : Sepasang ni rm16
Aku   : Hey tokey, MAHAL nye, (nada agak tinggi)
Tokei : U nak ke tak?
Aku  : Eh tak pe lah tokey, terima kasih ye (baik aku beli tempat lain, tah-tah saja nak tipu aku)
Tokei : Ok2.


pic kredit to littlewhitz

Terkejut dan terrrmenjerit sikit aku bila dengar harga getah putih kecik ni RM16.00. Bagi aku memang mahal la. Bila sampai ofis bercerita dengan oficemate , kiteorang pun google punya google, Ya Allah memang harganya macam tu lah, malah ada yang lagi mahal. Rasa bersalah pula dalam hati ni sebab beri reaksi macam tu kat tokey kedai tu. adehhhh. 

Kesimpulannya, lain kali sila survey ye hanie, jangan main terjah je macam tu. hihihi. Setelah survey harga di internet baru dapat tau nama getah putih ini 'membrane'.

ID866973
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
Saya adalah pengedar sah shaklee di Melaka