Wednesday, September 3, 2014

Shaklee di Sunway Pinnacle

Wednesday, September 3, 2014,1:33 PM |
Assalammualaikum & Salam sejahtera

Daku tertinggal keretapi ker.. saje je nak update blog untuk mengumumkan bahawa shaklee telah berpindah ke tempat baru iaitu di Sunway Pinnacle di Subang Jaya pada 25 Ogos 2014. Nampaknya supplement Shaklee telah diterima ramai dan semakin berkembang pesat walaupun ada badai yang melanda baru-baru ini. Tapi alhamdulillah allah lebih tahu, semua fitnah-fitnah yang dilemparkan menguatkan lagi para SID untuk lebih berjaya. Rezeki itu milik Allah kan. Tempat yang baru ni dikatakan lebih besar dan luas, siap ada tempat mainan kanak-kanak lagi. Hebat.. Tapi tempat yang lama pun saya tak pernah pergi.. hahahaha. al-maklumlah saya berada di Melaka. Jadi orang Melaka yang tercari-cari supplement shaklee, jom hubungi saya. Tak payah lah kita berposak-posak ke sana, juz call me.. :)

Untuk lebih mudah bagi mereka yang mencari Sunway Pinnacle ni, kat gambar tu ada kordinat yang di beri, kalau pakai GPS tu boleh terus masukkan je.. Mudah kan, canggih :)


Hanie
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
FB : Emy ilhamie

Order online --> Vitamin Shaklee