Thursday, July 17, 2014

Testimoni Performance Drink Shaklee

Thursday, July 17, 2014,9:53 AM |

Assalammualaikum dan selamat berpuasa. 
Diam tak diam dah 19 hari dah kita berpuasa. Alhamdulillah, moga kita sempat sampai hingga ke akhir ramadhan ini ye. Macam mana anda lalui ramadhan ini? Sentiasa letih, penat, tak larat nak buat kerja. Masih belum terlambat untuk saya kenalkan anda dengan minuman elektrolit hebat ini iaitu PERFORMANCE DRINK, tanpa pewarna tiruan, tanpa gula juga tanpa karbonat. Juz nice.  

Ikuti testimoni pengguna mengenai Performance Drink :)

Assalamualaikum.. Mlm ni nak share 1 testimoni sendiri mengenai Performance Drinks.. Alhamdulillah.. Sejak seminggu lebih mengambil PD sebagai minuman wajib keluarga sewaktu berbuka & sahur, anak sy langsung takde ngadu lapar atau dahaga sepanjang berpuasa.. Sy sbg ibu agak risau juga kerana ini adalah tahun pertama anak bersekolah pagi (agama) & ptg (kebangsaan).. Dgn keadaan cuaca sekarang yg mmg panas.. Budak2 terutamanya yg mule2 akan rasa lesu & letih.. Tp, dengan PD Shaklee.. Alhamdulillah, tiada lg rasa lesu @ letih dlm diri anak sy.. Malah die teramat sukekan rasa oren PD Shaklee... TQ shaklee.. Mmg produk terbaikk!!!


Klik untuk order --> http://bit.ly/rujukvitaminkuPD


Sebarang pertanyaan boleh segera hubungi hanie di 019-6609951 atau email saya di emy_2912@yahoo.com.my. Saya adalah pengedar sah shaklee yang berada di Melaka.