Tuesday, April 8, 2014

Testimoni Pesakit Triple A

Tuesday, April 8, 2014,8:54 AM |
Testimoni ni daripada Afzan Malek 
Assalamualaikum,
Bila duk bc testimoni org br terigt nk share..Ni ayh saya akhir thn lps kena attack kali ke 3..tau sakit pe??? Kalau org medical dgr seme geleng kepala sbb ayh sy ni pesakit Triple A. Asyik kuar msk spital sampai hospital pun dh reject sbb dh xde treatmnt yg nk dibuat.

Nk opprate hosp ckp 80 / 20 sbb dh 70thn. Kt spital dh bg ubt thn skt yg plg kuat sampai lalok la kt org merapu ckp sekali mn xnye bg muffin(dadah yg plg kuat utk thn skt). Dipndekkn cite ayh sy discharge hmpir 3 -4 minggu jgk xbermaya..

Lps tu dgn izin allah mgilhamkn sy utk cuba bg omega + ostematrix utk lawaskn pembuangan najis lps tu sy tmbh Coqhealth sbb sy bc bgus utk alteri yg tersumbat.. kini dh hampir 4bln ayh teruskn mkn alhamdulillah dgn izin allah dh blh drive sendiri n dan blh main ngan cucu2 kembali mcm biasa walaupun blum pulih 100%..yg lucunye berita terbaru doc minta utk opprate blk sbb nmpk ayh dh sihat emm mane mau dh nk opprate sbb dulu doc pun dh reject.

Syukur sgt dgn izin allah pertemukan sy dgn SHAKLEE. Terima kasih jg upline sy Lina Sehar yg ajk sy join sethn yg lalu.


Alhamdulillah berkat doa, tawakal kepada allah dan usaha anak untuk membantu ayah akhirnya membawa hasil ayah lebih cergas dan mampu bergerak. Moga kesihatan ayah beliau bertambah baik.

Testimoni ini dikongsikan di dalam group FB exclusive untuk customer shaklee. Saya sangat tertarik untuk berkongsikan testimoni ni kepada semua sebab pesakit ni menghidap Triple A. Emmmmm... Triple A ni macam tak pernah dengar pula. Tunggu entry saya seterusnya untuk saya merungkai sedikit apakah itu penyakit triple a (abdominal aortic aneurysm).

Saya adalah pengedar sah shaklee yang berada di Melaka. Boleh hubungi saya untuk mendapatkan vitamin shaklee di talian 019-6609951. Sama ada nak hantar terus kepada anda atau pos pun boleh. Nak jadi ahli??? boleh juga, lagi best dapat beli vitamin dengan harga yang lebih murah. hihihi.

"produk ini bukan bertujuan mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit"