Sunday, April 6, 2014

Ajak suami jatuh cinta dengan shaklee

Sunday, April 6, 2014,12:32 AM |
Hajat dihati nak update pasal Ostematrix malam ni. tapi bila encik suami depan mata, syok pula mulut ni bercerita dengan en.suami pasal shaklee. 'ayang nak cerita kat abg supaya abg jatuh cinta dengan shaklee macam ayg" hihihi.. en.suami senyum je. 

Kalau dulu malas nak cerita sebab kita nak terangkan pun rasa macam ye tak ye je kan. macam kurang ilmu je tapi sekarang ni rasa macam best je berceloteh pasal shaklee ni.. Satu malam pun tak tentu habis. hihihi

En.suami pun dah mula bertanya harga untuk vitamin-vitamin shaklee, katanya ada kawan-kawan kat kelas tanya.. waaa..promot nampak, bagusnya. :)

Saya kini bersiaran dari Jitra kedah, duduk rumah suami tapi tak tau la sampai bila, jadi kalau ada yang nak COD vitamin shaklee kat Jitra, Kedah ni boleh la hubungi saya k. 

Saya adalah pengedar sah shaklee ID 866973, boleh hubungi saya di 019-6609951, email di emy_2912@yahoo.com.my