Tuesday, March 11, 2014

Minum ESP susu ibu bertambah pekat & banyak

Tuesday, March 11, 2014,11:26 AM |
Macam mana mereka jatuh cinta dengan ESP SHAKLEE ni ye. Jom ikuti testimoni ibu-ibu menyusu yang jatuh cinta dengan ESP. 

Wanie Suhaimi jatuh cinta dengan esp - since bf last year, susu mmg pekat..stok 1000oz ++ sebb anak minum sikit je..sampai skang pon stok masih ada n anak just minum ebm je sbb da stop pump n bf.. proceed pulak kene gastrik yg teruk akibat alahan yg teruk di bulan pose baru nih..sahur n bukak pose ngn esp..alhamdulillah, sehari dua je gastrik trus ilang..n sampai lani x tinggal esp, sbb pagi2 mmg muntah,if minum esp mlm2..perut kenyang, pagi esoknye muntah kuar angin je, bukan fluid macam biasa...n yang pasti, kulit moist, jeragat kurang n compare to pregnant yg dulu2, muka memang nampak sakit abis la..skang ni hubby kate cam biase je, nampak sihat heheh..lembut pon ado...plus bulan ni promo, mmg rembat tuk diri sendiri pon banyak heheh...

Neslo Beng Wardah sy rs ESP sgt2 best dn sgt2 membantu sy sejak dr minggu ke-3 sy dlm pantang. ms tu sy sgt2 tensen sbb semua org nk sogokkan anak sy dgn FM, sbbnya anak sy nangis2 x kenyang tiap kali DF. kalau pam, hanya dpt 0.5oz je.. mmg sadis giler ms tu meruntun2 hati xnak bg anak amik FM.. asal anak tdo je, sy on laptop then google cara bykkan susu dn sy pasti cuba tp mmg x thn ngan baula rasala..x tertelan...
then tiba2 husband belikan sy set b trial pack..sy mkn..tp belum ada perubahan..*masa tu nkkan result yg cpt je sbb x sanggup tgk anak telan FM*..

then lps seminggu, sy baca lg ttg shaklee dn sy nekad nak cuba ESP. masa tu tawakkal betol sbb baca testimoni ttg esp dn susuibu...ms sy dpt je parcel esp tu, sy terus buka, amik blender,taruk kurma,esp sesudu dn susu HL...then sy minum lg mlm seblm tdo... ESOKNYA...alhamdulillah, pncarian sy akhirnya berakhir, sy tgk anak sy tdo lps DF, x nangis2 sekerap sebelumnya...bila pam, kaler susu lg pekat dn berkrim, mmg syukur sgt2 sbb ESP dh bantu sy! thats why i love ESP smpi skang...walau anak dh 2 thn, kalau minum ESP jek, kompem rs cam bengkak je cik b..hehehe i like 


Najihah Sudi Ketika pertama kali saya minum esp, perubahan paling ketara adalah susu bertambah pekat & banyak. Mase tu memang tgh susah hati sebab safiya xnak makan. .. Asyik bergayut je.. Tekanan betul mase tuh.. Rase sedikit tersiksa.. masa tu safiya baru sihat drpd demam dan dia sangat xselera makan. Punyelah pekat hingga sekali die minum boleh berrtahan hingga 4 jam. Lepas 4 jam baru die isap balik susu.. Syukur saya dipertemukan dengan ESP.Lepas tuh terus jatuh & jatuh cinta dengan ESP.

Lailatuakma Binti Kamarazaman saya jatuh cinta dengan esp????of courselah... mula2 beli sbb nak bnykkan dan pekatkan susu....alhamdulillah ank sy x pernah meragam sbb lapar...mean sentiasa kenyanglah...waktu tidur kami cukup...x perlu bgn mlm2 pastu sy ni masa zaman tok kaduk dulu x suka breakfast tp bla minum pg mesti mkn bnyk...x kiralah berat ke tidak... pastu sy ada gastrik...x blh terlebih @ terkurang mkn..dan mulut ni pun sentiasa mengunyah...kdg2 br pkl 11 tgn dah menggeletar sbb lpr...nk tekan keyboard pun x blh...tp sejak ambil esp boleh kenyang sampai lunch... kalau siapa yang kenal sy dulu mesti dah nmpk perbezaan sy dulu dan skrg...dulu kulit muka sy penuh dgn parut...sekarang tidak lg...kulit pun dah jadi lembut dan kurang berminyak sbb pakai masker esp....

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan ESP shaklee ini, boleh segera hubungi HANIE untuk mendaptkannya.

019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
Saya adalah pengedar sah shaklee di Melaka dan sekitarnya.