Thursday, March 13, 2014

Masalah untuk hamil, cubalah set kesuburan shaklee

Thursday, March 13, 2014,1:10 PM |
Harini saya kongsikan testimoni pengguna yang menggunakan set kesuburan shaklee bagi membantu beliau dalam usaha untuk mendapatkan hamil. Alhamdulillah berkat doa, usaha dan tawakal kepada allah, beliau hamil dan dengan gembiranya berkongsi cerita sebagai panduan kepada yang lain. Tulisan beliau ni saya salinkan sebiji sepertimana beliau tulis. harap faham-faham je la ye. 

Nurul Fiza Abdul Ghapar
TESTIMONI DIRI SENDIRI - SET KESUBURAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Actually lama dah nak share testi sendiri since hampir 2 bulan consume.  Pada awalnya beli gla dan bcomp untuk nk hamil.sekaligus nk kurangkan rs sakit masa period dtg. selepas seminggu makan sy ke klinik untuk membuat pemeriksaan lain. tetapi doktor dapati sy mempunyai rahim yang terbailk. masa tu doktor kata org yang ade rahim terbalik ssh untuk hamil. tapi dengan izin allah kita xtahu. so selepas sebulan en suami plak try mkn vitamin e, zink dan esp. org lelaki ssh skit nk mkn vitamin tp setelah dipujuk dan bgtau akan dpt kesan kesihatan yang mmg superb dia pun mkn.

Alhamdulillah selepas hampir sebulan stgh mkn gla.sy rs bdn sy xselesa tb2 sakit bontot igtkan sebab jatuh.tapi pagi tu selepas sy membuat test upt syukur ade tanda blurr positif. dan setiap hari sy buat upt test sbb kes teruja nk tgk line yg btol2 positif...so inilah masa yang dinanti hamil setelah berusaha untuk hamil. Suami masih lagi mkn vitamin tu sbb kesan pada kulit dan tenaga yang sgt luar biasa.sy pula terus mkn set kehamilan..wow sgt2 best Cubalah harini!



Sekiranya anda berminat untuk makan vitamin supaya senang untuk hamil, segeralah hubungi saya untuk mendapatkan set kesuburan suami isteri ni. Pasti berbaloi. 

0196609951
emy_2912@yahoo.com.my
Fan page FB : rujukvitaminku