Saturday, March 15, 2014

Herbal Blend untuk ruam gatal dan pelbagai masalah kulit

Saturday, March 15, 2014,7:00 AM |
Herbal Blend ini merupakan krim pelbagai guna. Herbal Blend ini juga telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit. Rasanya sejuk sebab herbal blend ini mengandungi mentol, dingin je tapi bila pakai tak rasa berminyak.Herbal blend ini diperbuat  daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
















 






Al kisah pengguna herbal blend ni menjajau mencari herbal blend sebab kat shaklee tak da stock. Memang time tu ramai pulak yang kehabisan stok. Beliau juga turut menceritakan pengalaman menggunakan herbal blend untuk anak sulungnya. Jom ikuti kisah Puan Narisa ni ye.

Narisa Nerry (Shaklee Golden Lounge)
Assalam. Siapa SID sini yg ada Herbal Bleand. Urgent. Ruam kat bhgn belakang kaki pelipat baby saya x sembuh. Dah 3 bln dah berlarutan



Narisa Nerry Ank 1st saya pernah kena kudis api...sbb mandi sungai kot. Kudis gatal..mula2 mcm lecur mcm kena minyak panas sebesar kacang hijau je..selang 2 hari..air pecah. Kudis rebak..higga sebesar ibu jari. 3 minggu guna Ubat klinik x jln..makin teruk adalah. Sy basuh dgn basic H dan sapu herbal blend. Dua hari je...kudis kering. Dan sembuh sepenuhnya dlm seminggu. Amazingggg! Siapa ada helbal blend ni...?!

LAGI TESTIMONI PENGGUNA HERBAL BLEND SHAKLEE 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan vitamin shaklee atau barangan shaklee yang lain, jom hubungi saya untuk maklumat lanjut. 

Hanie
ID 866973
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
FB Fan Page : rujukvitaminku