Thursday, February 13, 2014

Testimoni vitamin cepat kurus shaklee

Thursday, February 13, 2014,2:49 AM |

Seringkali saya di ajukan pertanyaan, boleh cepat kurus ke makan vitamin ni? berkesan tak makan vitamin shaklee? murah tak harga vitamin cepat kurus ni? 

Kesimpulannya orang biasanya nak cepat dan murah, hihihi.. Baru-baru ni ada 2 customer saya yang baru ambil serentak set kurus ni, jadi saya sering perhatikan perkembangan program cepat kurus meraka. Saya bagi mereka 3 perkara wajib ikut iaitu konsisten makan vitamin shaklee, minum air masak 3 litter sehari dan jangan makan makanan berat selepas jam 8 malam. Baru je bagi 3 perkara ni dah macam-macam alasan takut kang terkencing-kencing, mak masak makan malam sedap tak leh tahan lah..ayakkkk ni baru 3, macam mana nak cepat kurus kalau kita sentiasa beralasan.  
 

Jadi hanya anda je yang boleh tetapkan nak cepat mana, cepat kurus dalam masa 2 minggu, dalam masa 2 bulan dalam masa 2 tahun, Komitmen dan azam yang tinggi itu harus menebal dalam diri supaya hasrat anda tercapai. Macam saya, saya bukan kurus sebab saya ni dari lahir kurus. Tapi saya berusaha untuk kurus, ikut rulessss utuk cepat kurus yang sebenar. Anda nak tau.. huhuhu meh la sembang dengan saya. 

Ini saya yang telah kurus atas hasil usaha yang gitu, hihihi.. Nak jugak masuk dalam ini cerita.

Ada 2 testimoni kawan-kawan yang telah berpuashati mengambil set kurus shaklee. Konsisten dalam apa yang dilakukan adalah yang terbaik. Letakan sasaran tapi jangan sampai anda tersasar, jom kurus secara sihat. Vitamin kurus ni hanyalah bantuan untuk anda kurus dengan lebih cepat. Jaga kalori intake dan senaman, insyaallah kejayaan menanti anda. Kurus bukan untuk cantik tetapi untuk kita hidup dengan lebih sihat.

TESTIMONI Aida Yadin
**Tak perlu cerita panjang2 kot...Gambar boleh menceritakan semuanya..hi3...Hasil nie saya dapat 5 bulan consume Set Pelansingan...
**Dengan cara diet yang sihat walaupun tak bersenam...masih konsisten turun 3-4 kg setiap bulan...Turun berat cara chat tak perlu risau badan naik kalau stop makan vitamin...Supplement nie mempercepatkan proses...Diet tanpa Supplement lambat la ckit nak turun yea..
**Mesti ramai egat diet tak leh makan...salah tue...diet adalah amalkan cara pemakanan yang chat...
**Kurangkan minyak & karbohidrat...Bukan tak leh makan nasi n lauk sedap2...saya still makan nasi time lunch+lauk yang sedap2... 

sharing!!
<<<Panas>>>TESTIMONI SENDIRI+UPLOAD GMBAR SUDA...
Balik kg kat kelantan..pegi beli makanan kat Restoran..adalah seorg kakak ni bg flyer kat adk sedikit berisi...Try la dengar kot2 product shaklee...Tp product lain tuk turunkan berat badan..Sy try jeling2 sbb nak gak dpt flyer tu...Tp kakak yg bg flyer tgk kat sy dr ats sampai bwh..dgn slamba cpk"Awk da slim"...hahhahahhaha..bangga+perasan+lucu...tp walaupun dia nmpak sya da slim bg je la flyer tu...hihihi..Tp mmg pun...bentuk bdn ku da kembali mcm zaman2 sekolah dl..r...ni semua penangan Set slimming+set kecantikan Shaklee.
HERBLAX+OMEGA+LECITHIN+ESP+VIT C+VITALEA...COMPLETE!!!
  

Untuk mendapatkan vitamin cepat kurus shaklee segera hubungi saya di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my 
Saya adalah pengedar sah shaklee id 866973 di Bandar Melaka dan Alor Gajah