Thursday, February 27, 2014

Herblax, lecithin atasi sembelit dan kolestrol tinggi

Thursday, February 27, 2014,6:32 AM |
Alhamdulillah dengan vitamin shaklee ni semakin ramai yang dapat mengatasi masalah kesihatan yang membelenggu diri. terutamanya sembelit tu, memang terbelenggu membelenggu betul la. kalau tak membuang 3, 4 hari, memang kronik dah tu, toksin tersimpan dalam badan, ibarat racun yang akan merosakkan sel-sel badan dan akibatnya macam-macam penyakit la yang datang.. Nampak tua sebelum usia tu akibat toksin penuh dalam badan la tu. 
 
Kolestrol ni pun bahaya juga, kene jaga pemakanan la, baru-baru ni saya pergi kursus.. alahai... terpaksa la makan. 3 hari makan ayam, 3 hari jugak lah dia masak bersantan, masak lemak, masak kari.. alahai.. sarapan disediakan nasik lemak.. alahai.. semua tu memang peveret tapi kalau hari-hari gitu, lemau badan rasanya, terngiang-ngiang 'ko ternak lemak' ke 'ko ternak lemak ke'. Agak-agak la tapi saya dalam kursus perut kebulur, makan je la. hihihi
 
Jom ikuti testimoni saudari Adeq Syamar ni.


:: Assalamualaikum kawan2
Testimonial diri sendiri.

Before: 66-68 kg
After: 58 kg

Sy cuma consume Herblax dan Lecithin sahaja. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE 






Harga untuk sebotol Herblax RM52.50 (120 BIJI) & Lecithin 52.50 (180 BIJI)

Sekiranya anda ingin mendapatkan herblax dan lecithin untuk mengatasi masalah sembelit dan juga kolestrol tinggi, boleh segera hubungi hanie di 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my

Saya adalah pengedar sah shaklee di Melaka dan sekitarnya.