Monday, November 18, 2013

Testimoni ESP : Kulit lebih baik & dapat lebih tenaga

Monday, November 18, 2013,5:21 PM |

Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Hari yang cukup teruja sebab dapat feedback yang best daripada seorang BFF saya.  Serba sedikit mengenai BFF saya ni, Nama dia Nurul Huda binti Kasim. Beliau seorang ibu menyusu (campur dengan FM) yang anaknya dah 2 tahun lebih nak masuk tiga tahun dah, beliau seorang yang bekerjaya dan beliau juga ada biz jual tudung. Masa dalam group wasap ada jugak berborak mengenai ESP ni, biasalah, orang akan kata ESP ni mahal... RM150 untuk 850g... Rasa saya macam berbaloi je. Beliau dapat free daripada birasnya. waaa.. best ada orang bagi ye. Setelah 2 minggu dah mula menunjukkan hasilnya. Mesti beliau jugak akan kata BERBALOI.. hehehe.. harga setanding kualiti. Untuk pengetahuan semua, setiap 850g ESP dihasilkan daripada 30kg kacang soya.

ESP minuman protein kualiti tinggi 

Jom baca ;)
 
Hana Nurulhuda
Slm jumaat semua warga fb..
Hari ni I nak review 1 produk..TAPI i BUKAN PENGEDAR, BELUM JADI AHLI! CUMA PENGGUNA.. Hehe. ESP by SHAKLEE ni biras i Jue BabyMommies Shoppe yg BAGI. BAGI hokey. Haha.. Baik kan dia.
Buat setakat ni, kesan yg dah menimpa kat i,
1.Kekerapan lapar tahap x mkn 18jam tu berkurangan..
2.Struktur kulit tu nampak better. Wpun bekas jrwat n jrwat2 manja tu msh ada..
3.Bdn ada la extra energy walaupun time keje bnyk ni rasa nak jln guna kasut roda je..hahaha..
Ada beberapa kwn i ni yg menjadi dealer sah SHAKLEE..
Emy Ilhamie, Safitah 'Adilah, MImie Md Nor, Syafira Shawl, n mungkin ada lg yg i terlepas pandang..maaf ye syg..
So kalau uolss rasa nak try ESP by SHAKLEE ni boleh la dptkan dari dealer2 sah ye..
Itu aje.. Da... 
Bagi saya ESP membantu memberikan saya rasa kenyang dan flexsibel, lepas menyusukan baby ilman, agak-agak lapar, bancuh je, mudah dan cepat dan sedap. 

Sekiranya berminat ingin mencuba, boleh hubungi hanie di emy_2912@yahoo.com.my / 019-6609951 / FB Fanpage : rujukvitaminku.