Monday, November 4, 2013

Satu penemuan revolusionari dalam anti penuaan: Vivix Shaklee

Monday, November 4, 2013,10:51 PM |
Bulan November 2013 adalah promosi beli 6 percuma 1 untuk vivix... yeahhhhh.. best tak, semestinya sebab vivix ini adalah supplement yang terbaik untuk mereka yang nak cantik, macam cantik jew, macam cantik jew, macam comel jew, dah stat nak merapu la tu.. hihihi...

Shaklee telah memperkenalkan Vivix, produk supplement revolusionari dalam anti penuaan pada tahap selular dalam pertarungan melawan penuaan. Mesti ada yang tak fahamkan apa kejadah lah revolusionari ni, macam pelik je bunyi nya. Revolusionari bermaksud mendatangkan perubahan yang besar. Satu penemuan yang mendatangkan perubahan yang besar dalam anti-penuaan, bukan fokus terhadap wajah sahaja, ianya lebih memfokuskan terhadap sel dalam badan kita, sel badan kita kalau tua, asyik kene serang dengan radikal bebas je, mesti jem juga akhirnya. Jadi kita nak jaga sel sentiasa sihat dan muda, vivix adalah jawapannya. Dan semestinya sekiranya sel kita cantik dan sihat maka akan terserlahlah pada kulit & wajah.. tu point nya kan.. macam cantik jew, macam cantik jew (penomena si shasha ler ni).

Apa yang menjadikan vivix tu sangat hebat?
kandungan vivix yang mengabungkan bahan-bahan yang terbaik menjadikan vivix supplement antara pilihan untuk mereka yang mencari-cari supplement anti-penuaan dan pada awal pengeluaran vivix ianya telah terjual lebih satu juta botol. Hebatkan. bravooo.. (Klik pada link kandungan vivix utuk maklumat lanjut)

Okeh la. Inilah poster pada bulan ini. taraaa..
$$ Beli 6 percuma 1
$$ Percuma postage
$$ Percuma keahlian
$$ Cash money pada bulan berikutnya

Cara pembelian boleh email di emy_2912@yahoo.com.my / SMS CALL WhatApp : 019-6609951 / Fanpage FB : @rvk online shop