Tuesday, October 8, 2013

3 Tips mudah untuk kurus dengan shaklee

Tuesday, October 8, 2013,10:02 AM |
Harini kita lihat ramai wanita yang nak kurus tapi macam ye tak ye je boleh kurus kan...Ramai juga yang dah putus asa kan. Sesiapa yang serius nak kurus boleh hubungi hanie ye, serius sangat ingin membantu kamu semua, asalkan ada azam yang kuat & disiplin. Ok lah, kite sajikan 3 tips mudah yang turut diguna pakai oleh Cik Puan Hanies Hanisa ini. Thanksss ye bagi testimoni ini yang membuatkan ramai yang teruja di dalam group FB tu. 

3 Tips mudah untuk kurus dengan shaklee. Konsep yang dipraktikan sama sahaja iaitu

Bakar (LECITHIN)
+
Buang (Alfalfa)
Bina (ESP)



Bagaimanakah ketiga-tiga produk ini boleh membantu anda untuk kurus dan ingin tips-tips lain yang mudah untuk kurus. Boleh la hubungi hanie untuk keterangan lanjut ye. Sangat berbesar hati sekiranya kite boleh membantu para wanita dalam mengawal berat badan. Bak kata suamiku, ayang jangan gemuk sangat tau, abg tak suka.. hahahaha... i dah dapat warning awal2 dari en. suami tau, tapi betul jugak katanya sebab kite ni rendah je, kalau bambam, dah rupa macam tong drum pulak..., huhuhuhu.. Apa pun terpulang kepada niat masing-masing, kite kurus untuk sihat, tak sakit kaki ke, tak sakit lutut, dapat kawal kolestrol dalam badan, mudah untuk hamil dan banyak manfaat lain.

SET INI SESUAI DIAMBIL OLEH IBU MENYUSU

Harga produk pun adalah harga mampu milik
Lecithin (120 Biji) = RM52.50
Alfalfa (330 Biji) = RM53.75
ESP (850g) = RM150.00

Harga menarik ditawarkan kepada mereka yang serius untuk kurus sahaja, yang main yoyo takda harga menarik ye.. hehehehe..apa2 pun boleh hubungi :

Hanie
ID 866973
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
@rvk online shop