Thursday, September 12, 2013

Ibu hamil risau HB rendah?

Thursday, September 12, 2013,2:23 PM |
Sebelum mulakan entry kali ini kite nak kongsikan sesuatu, ianya membuatkan empunya diri tersenyum lebar. Ibu-ibu hamil jangan jeles ye :)




Ini adalah testimoni sendiri, itulah akaun fb kite, jom add as a frenz. Ini adalah result terbaru iaitu pada 11/9/2013. Alhamdulillah, risau jugak kalau HB rendah, takut efek kepada baby dalam perut ni. 



Nak tau tak apa tips menarik untuk elak HB rendah ni, mudah je, ibu-ibu yang hamil tu boleh amalkan makanan yang seimbang dan setiap hari jangan lupa ambil vitamin yang dibekalkan. Vitamin yang dibekalkan itu sebenarnya untuk menampung keperluan ibu dan baby kita. Nutrisi harian mungkin cukup untuk seorang sedangkan kite perlu tampung lagi sorang dalam perut tu. 

Kalau ada yang baca testimoni ni tapi terdetik saya makan juga vitamin yang dibekalkan KK tapi HB masih rendah, bawah 11, haaa... jom try vitamin yang hanie ambil, insyaallah tak rendah lagi. Tak mahal pun, yang penting kita tak risau lagi pasal HB rendah dan baby dalam perut dapat nutrisi yang secukupnya.

Sekiranya berminat untuk mendapatkan set ibu hamil, boleh Call/SMS/WhatApps : 019-6609951 /  emy_2912@yahoo.com.my / Fanpage FB : @rvk online shop