Wednesday, August 14, 2013

Syoknya Bisnes Shaklee

Wednesday, August 14, 2013,5:14 PM |
Alhamdulillah kenyang minum ESP mix susu anlene...sedap sungguh hihihi.. Bukan itu yang nak diceritakana kali ini yer, sekadar selingan. Orait, today it's pay day... yeeeeehhh yahooo.. Macam biasa la tengah bulan poket kering, sang rimau pun lemau je, nak tekan pun dah tak leh keluar lagi, tinggal rm10 je, kalau tersedak terdesak kene la tekan bank lain sebagai back up, kalau nak harapkan gaji tiap-tiap bulan, paras hidung je la..simpanan pun tak da.

Tapi Alhamdulillah, sejak bersama shaklee saya ada back up baik punya, sang rimau tak lemau sangat la, Mula-mula 2 angka, kini 3 angka, dan sentiasa berusaha untuk mencapai 4 angka suatu hari nanti, insyallah. Banyak sungguh halangan untuk mencapai 4 angka tapi mungkin ada perancangan allah yang lebih baik, sebab tu delay sikit tapi insyallah dan doakan kite untuk mencapai tahap 4 angka dan 5 angka dan seterusnya. Amin ya rabbalalamin. 

Sejak mengamalkan vitamin shaklee, yang lain dah tak pandang dah, memang jatuh cinta mati la bersama shaklee. Bila jadi pengamal vitamin shaklee, lebih elok jadi ahli terus sebab kita akan contineu beli vitamin, jadi kita akan dapat lebih murah sikit disamping boleh kumpul point setiap bulan. 

Dipendekkan cerita, alang-alang dah jadi AHLI untuk diri sendiri, orang tanya kite jawab orang tanya kite jawab, bercerita pengalaman dari mulut ke mulut, dapat gak la bonus sikit-sikit, daripada sikit-sikit lama-lama jadi banyak. Lagipun dalam team kite ini ada latihan atau kelas online, senang la, kalau free-free boleh la belajar santai-santai, dari belajar santai-santai, lama-lama, jadi pandai. Sekarang ini pandai dah dak hanie ni buat blog, kalau tak dulu memang buta it la.


Apa yang buat kite jatuh cinta dengan team shaklee yang kite sertai ni adalah mereka bukan sahaja menekankan mengenai duniawi je, malah pelaburan di akhirat juga contohnya dari segi zakat, sedekah, dan lain-lain. Memang best sangat la, sebelum ini, yang wajib je buat, sekarang yang sunat pun dah boleh buat, takda la liat sangat. 

Yang lagi best, semua yang kite buat tiada paksaan, upline cuma bagi cara, tapi kite yang nak buat atau tak, terpulang, senang cakap, mau duit, buat kerja, tak mau duit, pandang saja, tak payah buat kerja. hehehehe.. 

Sekian sahaja luahan perasan berikutan it's pay day shaklee. Sekiranya berminat nak jadi AHLI dan menjadi sebahagian daripada group kite, jangan malu jangan segan, boleh hubungi dak hanie call/sms/WhatApp : 019-6609951. FB Fanpage : @rvk online shop

wasalam