Friday, August 2, 2013

Katakan TIDAK kepada sakit sendi dengan Advance Joint Health Tablet

Friday, August 2, 2013,9:39 AM |
Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada semua blogger dan reader yang dikasihi, Jom katakan TIDAK kepada sakit sendi. Biasanya bila sakit sendi kita selalu kaitankan dengan orang tua kan, oh TIDAK, bukan orang tua je k tapi selalunya orang tua la yang sakit sendi. Antara puncanya, kehausan bendalir yang kite panggil rawan, bila rawan tu kekurangan akan berlakulah geseran antara tulang yang menyebabkan radang, ini semua berkait-kait sehinggalah jadiknya kriuk-kriuk bile nak bangun, ngilu-ngilu dibahagian sendi dan lain-lain. Untuk itu saya cadangakan pengambilan Advance Joint Health Tablet dengan nama glamoursnyer AJHT.


Pada bulan Ogos 2013 ini, Shaklee telah mempromosikan Beli 6 percuma 1 untuk Advance Joint Health Tablet.

Dengan penguguman promosi Advance Joint Health Tablet di FB kite semalam dengan pantasnya seorang kawan komen untuk tanya harga promosi, Setelah nego harga dengan kawan itu dia akhirnya bertanya berkesan ke, terbukti ke????


So dengan gembira kite menceritakan sendiri pengalaman my mom yang memang mengamalkan AJHT ini sejak ianya dilancarkan pada tahun lepas ( 2012 ). Alhamdulillah my mom dah tak sakit lutut lagi.

Cadangan kite kepada beliau untuk mengambil Set Vitamin Untuk Sendi telah pun diterima oleh berikutan untuk mengatasi masalah radang dibahagian sendi. Alhamdulillah jual beli pun terjadi. Alhamdulillah, permulaan Ogos yang sangat bagus.

Sekiranya berminat untuk mendapatkan AJHT beli 6 percuma satu, atau beli satu percuma postage atau sekiranya mahu mendapatkan SET VITAMIN SENDI dengan harga yang lebih murah, boleh hubungi hanie 019-6609951 / emy_2912@yahoo.com.my / @rvk online shop / emy ilhamie. WASALAM