Saturday, July 20, 2013

Testimoni set berpantang shaklee

Saturday, July 20, 2013,9:00 AM |
Kepada mommy mommy yang tercari-cari set berpantang, atau yang ingin berpantang secara moden dan terkini atau ingin berpantang tanpa jamu atau yang ingin mencari set berpantang murah. Ini la jawapannya, set berpantang bajet anda. Ramai yang dah mencuba dan terbukti keberkesanannya. Dapatkan segera di blog ini. Cuma komen atau sms atau email di : emy_2912@yahoo.com.my /019-6609951. 
 


Norliza Ibrahim Sy jtuh cinta dgn shaklee sbb set berpantang ni lah.. percubaan pertma dan trs jth cinta.. bdn cergas, x lesu, muka x pucat, luka cpt sembuh, susu pekat ank mnyusu mlm skjp je sbb cpt knyg.. :))

Ida Aida mmg best amik shaklee masa pantang.. badan cergas jer walaupun sy czer...anak kedua sy dah 2 bulan lebih..alhamdulillah sihat n cergas..




Nak share testimoni sendiri pulak yang menggunakan SET BERPANTANG SHAKLEE
Sebelum gi labour room saya minum ESP. Dalam sakit-sakit tu badan tetap rasa bertenaga. Masa proses bersalin, alhamdulillah...3 kali push keluar Baby Hana, 3.6kg. Masa dalam wad, saya minum lagi ESP. Badan rasa segar sampai orang katil sebelah ingat saya admit ward sebab alahan masa mengandung. Bila tolak katil Baby Hana terkejut dia sebab tak sangka dah bersalin. Muka tak pucat dan badan nampak cergas katanya. Sekarang, dalam pantang sepenuhnya saya ambil supplement Shaklee. Bibik yang jaga anak2 saya masa dalam pantang sebelum ni pun cakap.."nampak bedanya! kali ni kamu nampak cergas! muka nggak pucat." Ape lagi kengkawan. Jom dapatkan set berpantang segera. Para suami boleh juga belikan untuk isteri yang bakal melahirkan tak lama lagi. Sila hubungi SID masing2 ye. Bertindak sekarang! Ini kali lah!! (^_^)


sy sedang berpantang day 30: tapi saya cuma berpantang makan je dan teruskan pengambilan SET BERPANTANG SHAKLEE yg best tu. yg lain2 sy dh buat mcm org habis pantang dh, cthnya drive kereta pegi post office, pegi bank, pegi beli brg, bawa anak2 pegi klinik.. hehehe kenapa sy berani? sebab rasanya kereta zaman skrg ni dh canggih2, tak perlukan byk tenaga nak drive, setakat control stereng je pastu kasi dia jalan sendiri, kekeke... :)) tp rahsia sy cepat sihat tu tak lain tak bukan adalah Shaklee la...kuikui ;)

luka jahitan sy byk sgt aritu, plus doc cakap kulit sy jenis kulit 'tauhu', anda tahu apa dia kulit tauhu ni? kulit tauhu ni katanya mcm kulit org cina, bila cucuk je berdarah, dia mcm hancur, salah satu punca dia sebab tak biasakan makan makanan pedas.. keadaan kulit sy yg mcm tu, menyebabkan tempoh menjahit tu lebih lama drp tempoh nak beranak kat dlm labor room tu.. semasa pregnant juga sy kena buasir, dan buasir makin teruk lepas bersalin.. dh sgt3 risau sbb sy selalu dgr cerita buasir ni susah nak baik dan perlu dibuang... huaaa... tp ajaibnya, sy ambil set berpantang shaklee; VITALEA + BCOMPLEX + VITAMIN C + ZINC COMPLEX dan juga OMEGA GUARD, dlm masa kurang drp 2 minggu, luka jahitan dan buasir sy tu dh baik! wahhh sgt gembiraaa!! :))