Wednesday, July 3, 2013

Promosi Bulan Julai 2013 : GLA COMPLEX

Wednesday, July 3, 2013,5:40 AM |
Kepada peminat yang menantikan promosi produk shaklee, ini dia, GLA COMPLEX. Macam biasa beli 6 percuma 1. Kite antara peminat membeli barangan promosi ni, tunggu promosi / sale/ jualan murah, baru beli, biasanya kat JJ ke pakson ke tapi ni di online pun dah ada, bukan apa, murahnya berganda tau, rugi-rugi kalau terlepas peluang membeli. Isyyy.. orang perempuan ni memang macam-macam.

Kadang-kadang kite ada terima mesej yang macam ni, 

Macam mana saya nak dapatkan produk ini ye?
ayakkkkk.. JAWAPANNYA : Anda boleh dapatkannya disini, msj/call/wasap hanie : 019-6609951

Kenapa kene hubungi hanie?
JAWAPANNYA : Kerana disini anda boleh beli 6 dapat FREE 1, FREE postage, FREE gift.
Sekiranya anda mahu beli 1 dapat FREE postage dan masih jugak boleh dapat harga lebih murah dari harga biasa. 

Ni dia poster promosi bulan julai ini.

 




Hanie
Id 866973
019-6609951
Facebook : rujukvitaminku
Email : emy_2912@yahoo.com.my