Thursday, July 11, 2013

Mahukan kulit cantik tanpa mekap?

Thursday, July 11, 2013,1:21 PM |
Wanita-wanita kat luar sana yang joges semua tu mesti la nak cantik tanpa pakai mekap kan, rasanya lelaki pun ramai yang suka kalau isteri atau awek dia cantik cun melecun kalau tak pakai mekap sebab kalau dah mekap lagi double cantik la... huhuhu.. ghairah sungguh kalau cakap pasal kulit cantik ni kan, macam kite juga, nak cantik untuk suami, jaga hati suami sudah la, orang lain biaq pi (utara dah mai dah). huhuhu

Antara produk Shaklee yang wajib ambil jika mahu cantik jelita.  Ramai dah teruja tau. Nak baca testimoninya, meh sini.. klik klik klik Kolagen terbaik dari shaklee. Kenapa shaklee?? nak tau klik sini Keistimewaan kolagen Shaklee. Kalau i ada bajet lebih, ya allah, inilah yang ku mahu, huahuahua..

Jom baca kelebihan Shaklee Collagen Powder ni :-



Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah dan menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.

♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Ini bukan cakap memain tau, TERBUKTI, dengan pengambilan air yang cukup anda akan mendapat manfaat di atas. TERBUKTI.

Tetapi suka di ingatkan sekiranya kekurangan bajet jangan dok risau, ada alternatif lain. Ada jalan penyelesaiannya. Apa pun hubungi hanie 019-6609951 atau private mesej hanie di link Fanpage FB : @rvk online shop. Jom borak disana ye.