Monday, July 22, 2013

Mahu langsing tanpa azab

Monday, July 22, 2013,10:10 AM |
Kepada semua yang mahu langsing tanpa azab, meh sini baca testimoni mereka, tetibe je badan boleh maintain tanpa bersusah payah, tanpa azab bagai. 

Sha Reza
Alhamdulillah....Berat dah pon turun 2.5kg sejak amik CINCH SHAKE MIX start puasa aritu...Serius saya memang tak diet pon puasa kali ni. Bedal je ape saya nak makan sampai En. Hubby pon tegur n takut tengok saya makan banyak..huhuhu...Semalam first time hubby cium bekas CINCH die cakap sedapnye bau CINCH perisa CAFE LATTE ni...hahahaha....tapi die tak leh minum sbb die dah kurus...kekeke.

MaMie DYan New
saya makan GLA, dan ESP ..Berat badan saya bekurang dan Maintain sehingga sekarang..padahal sy cuma nak stabil kan hormone je..
hmm....b0leh tak share pengalaman korang~GLA dan ESP boleh turun kan berat badan ke?
Aysha Zachary : GLA boleh seimbangkn + stabilkn hormon kita..Since ada juga ladies yg naik berat bdn sbb masalah period + masalah berkaitan dgn kesuburan.. So xmustahil GLA boleh mmbntu dlm peningkatan berat badan akibat hormon.


Mereka ambik produk yang berlainan, tapi boleh kekalkan berat badan dan tampil lebih langsing. Anda keliru???? produk mana yang sesuai??? meh, mari-mari hubungi hanie untuk mengetahui lebih informasi lebih lanjut.

Hanie
ID 866973
019-6609951
Facebook : Emy ilhamie

Fanpage : @rvk online shop
Email : emy_2912@yahoo.com.my