Thursday, July 18, 2013

ESP rahsia wanita jelita

Thursday, July 18, 2013,12:29 PM |
Pentingkah Protein?
Badan kita perlukan protin utk tumbesaran yg sihat. Stuktur asas badan manusia adalah sel. Dari sel membentuk tisu. Dari tisu membentuk organ. Dari organ membentuk sistem. Dan yg penting, protin merupakan makanan kepada sel. Jika sel mendapat cukup protein (yang berkualiti), sel yang sihat akan mudah terbentuk demi menggantikan sel2 lama.

Segala penyakit pada zaman moden ini disebabkan oleh pengumpulan sel-sel yang lemah dan kurang sihat. Keperluan protein yang mencukupi dikatakan kunci kesihatan yang optimum –protein diperlukan untuk menghasilkan hormones, enzymes, antibodies and neurotransmitter. 25% daripada badan kita berasal (diperbuat?) daripada Protein. – kuku, rambut, kulit, otot-otot adalah protein. Malah Dr. Bruce Miller dalam bukunya mengatakan kita adalah protein.

Saya Nurul
Self TESTIMONI~
Ha! no photoshopping. below is the real me after consuming shaklee set kecantikan kulit.lepas kurang 3 bulan.. kawan2 dan my mama jugak tegur dah elok kulit. i x flawless sepenuhnya lagi. masih ade siket kesan scar tu. tp akan hilang if consume VITAMIN E untuk hilangkan parut. ESP untuk licin gebu kan kulit, selain GASTRIK (i ade masalah tu) B COM untuk ratakan balik warna kulit i ni yg merah sana sini lah. pheeewww~~!! now... tinggal pakai bedak je xyah pki concealer bile outing. 

Now, ble nampak je kawan2 ade masalah ni, i terus promote..Kesian tau bile dorang jgk DEPRESS sbb ade masalah mcm ni. BECAUSE I'VE BEEN THROUGH THAT! So the thing is... Sharing the good things will make u guys happy. SERIOUSLY.. sekarang baru yakin nk jadi distributor plak. 
Sebagai tambahan, now sedang makan NUTRIFERON, sbb i takot masalah jerawat n berpunca dari RESDUNG. will follow up the effect. nak convince kan people, kite kene testimoni dulu kan. dengan izin Allah, alhamdulillah..Xcuba, x tau. Thanx to my sister sbb banyak dorongan dan galakan. hahaha!!!!









Hanie
ID 866973
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
Fanpage : @rvk online shop