Sunday, July 14, 2013

Cara pengiraan tarikh jangka bersalin

Sunday, July 14, 2013,8:21 PM |
Salam ramadhan semua, sejam lagi nak berbuka puasa, selak-selak majalah pama terlihat cara pengiraan tarikh jangkaan bersalin (orang selalu tanye "due ko bile"). 
Alkisah nak letak kat blog ni sebab, Haritu berborak dengan seorang kawan, die kate aku kire lain misi kire lain pulak.. kami ingat dari tarikh last period tambah je 9 bulan 10 ari.. rupanya salah kira la. Mesti la misi tu yang betul.

Mommy mommy semua, jom kira sendiri bila tarikh jangkaan nak bersalin ni.