Friday, June 7, 2013

Testimoni : Mealshake untuk si kecil anda

Friday, June 7, 2013,5:38 AM |
Sempena bulan jun yang mempromosikan produk Mealshake beli 6 percuma 1 ini, kite nak berkongsi beberapa testimoni hebat daripada ibu-ibu yang telah menggunakkannya. 
 
Kite ada 2 story mengenai Mealshake ni.
 
Anak kite takda masalah untuk susah makan ataupun sembelit ataupun selalu letih tapi kite bagi mealshake ini sebagai supplement pada dia. Masa mula-mula jadi SID, seorang customer bertanya vitamin untuk anak dia yang susah nak makan dan berat tak naik, then bila lihat banyak testimoni pada group shaklee kami dan rujuk pada buku panduan kite pun cadangkan untuk customer tu ambik Mealshake, selepas 2 minggu kite follow up keadaan anak dia, customer tu kata "anak aku dah nak makan sikit2 tak macam dulu" dia gembira sangat pastu terus nak order Omega (minyak ikan) pula sebab dah percaya pada produk shaklee ni. Sebagai SID yang baru masa tu, gembira sangat2 bukan sebab dapat jual mealshake tapi dapat tolong anak dia, sejak tu comfident level terhadap mealshake meningkat. 
 
Begitu juga kisah kite bagi FREE mealshake (ambik anak punya sikit) kat abg sebab anak dia sembelit, asal nak berak je mesti menangis, kenapa kite bagi FREE, sebab dulu masa baru-baru jadi SID, pengalaman sendiri takda, first time kan, jadi macam ye tak ye ni... tup tup beberapa hari kemudian mama call kata anak abg dah tak sembelit lagi.. ya allah suka suki hatiku. Sejak tu kite memang suka dengan mealshake ni.
 
Sebenarnya mealshake ini bukan untuk kanak-kanak sahaja malah orang dewasa pun boleh ambil juga. Senang kan satu keluarga ambil mealshake (multivitamin dalam bentuk serbuk) yang membezakannya adalah dos (kuantiti pengambilan).
 
Cukup-cukup sudah...lagu apa tu ye, asyik cerite pengalaman sendiri je, jom baca pengalaman para ibu mengenai pengambilan mealshake shaklee ini. 
  



 Iori Yagami
 TESTIMONI MEALSHAKE

Salam semua. Anak kurang makan dan badan kecil saja..sure orang lain ingat baru setahun..begitu juga salah seorang custumer saya.. Sangat risau mengenai anaknya yang 2 tahun lebih..pelbagai supplemen dh cuba..badan tetap sama dan selera makan tak bertambah. Saya cadangan cuba mealshake dan alhamdulillah 2 hari lepas beliau sms saya seperti ini " Wsslm.. Bru tringt nk msg akk td. Alhamdulillah kak, mkn mkin brselera.. Srnok sy tgk. Kra msk moi kt bby, wat lbh utk dia skali. Kak tau x, msa 1st time sy bg.. Dr pg smpi mlm nk tdo bru brenti mkn, haha. Mkn xbyk, tp xbrenti.. Tgk semput pn da kurg da.. Klu x, btuk ckt ja.. Msti mlarat smpi ssak nfas.. Ni tgk, btuk ckt2 pas2 hlg.. Lega rsa sy kak.. Da lma cri supplement yg ssuai utk ank cmni.. Tqvm kak" ..bagi ibu2 diluar sana masih mencari supplemen untuk anak anda, cubalah mealshake.. Cust saya ni br cuba 2-3 hari dh nampak kesan..
 
Zakiah Zakaria Memang bagus untuk sembelit..mujarab untuk ank saya..hari-hari memang lawas jer...

Noor Haslinda Mohd Jamil : ank aku pn mnum mealshake mmg ok..dl tiap kali nk buang yg besar msti ngs tp sjk amalkn mnum mealshake nie alhmdllh la tiap2 ari lawas..
 
 
 Rimazarnia Miyen 
Salam :) semue...ni first time nk wat testimoni, hri ni dh smigu gune Produk mealshake tuk ank sye,nampak sgt perubhn pde die,minum ssu kuat,mkn dhlh xpyah pakse2 lg dh pandai mtk sndri n xblh nmpk ape kite mkn msti die nk..skrg ni saye btul2 prcye ade Produk yg blh mmbntu ank sye,30/5 ni ank sye g tmbg mudh2hn naiklh brt bdnnye hihiiii..........thks pd Kak Yat Hayati krne bnyak mmbntu....
 
Para ibu bapa yang berminat untuk dapatkan mealshake ini boleh hubungi hanie di 019-6609951 / email : emy_2912@yahoo.com.my / Page FB : rujukvitaminku / FB : emy ilhamie