Thursday, June 13, 2013

Rahsia banyakkan susu ibu 30 hingga 37 oz sehari

Thursday, June 13, 2013,5:43 PM |
Harini kite nak bagitau satu rahsia besar kawan kite berjaya pam hasilkan susu ibu yang banyak. Ha, nak tau tak, jeng jeng jeng.. sila email kite k.. waa baran je baca kan.. orang serius die boleh pulak jeng jeng.. Sebelum kite kongsikan apakah rahsia banyakkan susu ibu ni, jom baca tulisan dari Siti Nor Farina siap gambar lagi. 

Siti Nor Farina
Sharing is caring..testimoni saya sendiri ni..dh 6 bulan menggunakan shaklee..bby pun dah 8 bln. Alhamdulillah, susu masih meriah..ibu ibu jom buat stok utk bulan puasa nti. Saya dh mula buat stok..alhamdulillah sehari dpt hasil dlm 30-37oz..dpt buat stok 10oz sehari. InshaAllah, misi untuk buat stok boleh berjaya..dapatkan tips penyusuan drpd pengedar2 anda skrg!..kalau sy boleh,anda semua pun boleh!.:-)


haa, dia suruh dapatkan tips daripada pengedar masing-masing, jadi kepada sesiapa yang nak tips yang lebih eksclusive bolehlah email kite di emy_2912@yahoo.com.my / 019-6609951. 

Okey la, kite kongsikan rahsia Siti Nor Farina ini untuk banyakkan susu nya adalah dengan mengamalkan vitamin shaklee. Vitamin shaklee membuatkan badan beliau lebih cergas, bertenaga dan kurang stress. Kalau bagitau tak stress langsung macam magik pulak kan. Vitamin apa yang mengurangkan stress ye? ha ianya ada di dalam B complex Shaklee. Dalam B complex Shaklee kan ada 8 jenis vitamin B. Kalau nak tau baca artikel ini ye." Rahsia b complex Shaklee". 

Selain itu, dalam set penyusuan yang Siti Nor Farina ambil ni ada alfalfa iaitu sejenis herba yang boleh membanyakkan susu ibu. Apabila ambil alfalfa ni kite kene banyak minum air. Jadi bertepatan la dengan konsep penyusuan iaitu ibu kene minum air yang banyak untuk elakkan kekurangan bendalir dalam badan. Apabila bendalir kurang dalam badan, kilang  susu ibu pun susah nak hasil air. Jadi??? 

Apapun vitamin yang kite amalkan, selalu kite tekan kan disini untuk memahami konsep penyusuan yang betul. Ada sesiapa yang tak tahu tentang konsep penyusuan ini lagi ke. Boleh la bertanya, jangan malu jangan segan. 

Sekian sahaja celoteh harini. Dah tau kan Rahsia Banyakkan susu ibu hingga 37 oz sehari, jadi jom praktik kan. Insyaallah, allah akan membantu sekiranya anda mahu berusaha. 

Hanie
019-6609951
FB : Rujukvitaminku
email : emy_2912@yahoo.com.my