Monday, April 8, 2013

Poster Nutriferon.

Monday, April 8, 2013,12:49 PM |
Saja je nak kongsi dengan semua, poster ni masuk pertandingan dan menang, pertama kali buat poster mengenai Nutriferon ni, pening juga masa mula-mula nak buat tapi setelah pikir dan pikir dan pikir akhirnya jadi juga. Nak kongsi tips kite buat poster ni.

1. Tetapkan produk - Nak buat pasal produk apa? kite pilih Nutriferon.
2. Dapatkan info - Cari sedikit maklumat mengenai produk tersebut, tak perlu panjang lebar, sebab ni poster bukan karangan.
3. Pilih tema - Nak buat ala-ala komedi ke, ala-ala macam jatuh cinta ke, macam natural ke. Jadi kesimpulannya kite memilih tema kartun, jadi search kat internet gambar-gambar kartun.
4. Susunatur - Setelah semua maklumat ada, baru deko kan poster. Buatlah susunatur yang menarik kemas dan senang untuk dibaca.

Sekian sahaja, ni untuk tontonan semua ye, biasa-biasa je, tak da la pakar sangat. hehehehe.


Sedikit mengenai Nutriferon ni:
Seminggu makan sepeket sahaja bagi mereka yang sihat, tetapi kalau demam atau ada masalah redung ke atau masalah-masalah lain, ambil hari-hari untuk menguatkan sistem pertahanan badan sehingga sihat. Kene minum air yang sekucupnya apabila mengambil Nutriferon ni. Kalau keliru mengenai cara pengambilan Nutriferon ni boleh hubungi kite.

Sebarang pertanyaan boleh rujuk :

Hanie
019-6609951
emy_2912@yahoo.com.my
https://www.facebook.com/rujukvitaminku