Monday, February 4, 2013

SHAKLEE FISH OIL (OMEGA GUARD)

Monday, February 4, 2013,4:20 PM |
Salam semua, hanie kembali lagi, secara rasmi nya kite umumkan bahawa senya hari raya, eh PROMOSI FEB 2013 adalah SHAKLEE FISH OIL (OMEGA GUARD), sebenarnya dah tak suprise dah kan, kat facebook dah 3 ari kite umumkan.. hehehe sorry ye, nak update blog ni kene ambil masa sikit (cewah beralasan la pulak)

Daripada shaklee
Promo Feb:

RM0.00 Shaklee: February2013 Product Promotion - OmegaGuard (Buy 6 Free 1). DN654 (WM) / DN672 (EM) / UV210. Place your order now!






PROMOSI FEB 2013 : SHAKLEE FISH OIL (OMEGA GUARD)
*******************************************************
♥ Beli 6 botol PERCUMA 1 botol extra!!
♥ Keahlian Shaklee PERCUMA!!
♥ Jimat RM363!!!
♥ Cash Rebate RM32 pada bulan Mac 2013!!
♥ Berpeluang untuk jana pendapatan 4-5 angka dengan Shaklee.

Harga biasa 1= RM136.00(sm) RM140.00(ss)
Beli 6 + 1 = RM654.00,
WOW jimat berganda-ganda. Apa lagi, jom pakat beli kongsi-kongsi sementara stok masih ada.

C.O.D di MELAKA & kos penghantara PERCUMA untuk ke seluruh Malaysia.
pm sy hanie
019-6609951 (ni no baru ye, aritu nya no dh hilang)



Artikel lain berkaitan SHAKLEE FISH OIL (OMEGA GUARD), jom jenguk sini :
Faedah & kepentingan Omega 3
Minyak ikan untuk kanak-kanak