Friday, February 15, 2013

Facebook fan page

Friday, February 15, 2013,11:39 AM |
Di pagi jumaat yang indah ini, mungkin diluar tajuk sikit la, tetapi masih dalam skop yang telah ditetapkan, cewah cewah..

Harini Hanie nak cerita pasal Facebook fan page Hanie iaitu http://www.facebook.com/rujukvitaminku ataupun lebih glamourr dikenali sebagai @rvk online shop.




Untuk makluman semua pembaca yang dikasihi, Hanie lebih mudah menggunakan Facebook fan page ini berbanding dengan blog. Mungkin sebab handfon Hanie yang tak berapa canggih tu lebih mudah menggunakan Facebook. Pasni kene beli handfon baru, insyaallah dipermudahkan rezeki untuk membelinya, amin.  

Dalam Facebook fan page boleh dikatakan hari-hari Hanie akan update statu, biasanya 3-5 post setiap hari, kalau kebosanan mungkin lebih banyak yang akan terkeluar, apa yang terfikir nak kongsi Hanie cuma taip-taip pastu post, kalau jenjalan diblog ada apa-apa nak kongsi tekan share dah terus ada kat post, kalau ada yang takda butang share copy paste pastu update status, sangat simple dan sangat mudah.

Nak tau apa yang Hanie kongsi dalam Facebook fan page Hanie, antaranya adalah :-
1. Banyak gambar testimoni pengguna SHAKLEE
2. Info produk SHAKLEE
3. Poster cantik yang direka oleh Hanie mengenai produk SHAKLEE (perasan)
4. Sedikit ilmu mengenai penyusuan, parenting, & kehidupan harian Hanie.

Sekiranya ada diantara pembaca blog Hanie yang ada Facebook, Hanie harapa sangat boleh like fan page Hanie http://www.facebook.com/rujukvitaminku ataupun jom add frendz Facebook personal Hanie http://www.facebook.com/emy.ilhamie

Nak tengok tak apa yang ada dalam Hanie punya Facebook fan page, haaa.. gambar exclusive untuk semua..



Tengok tu Hanie punya LIKER ada 657, Alhamdulillah meningkat dari hari ke hari dan semoga lebih ramai lagi.


 Haa tu poster testimoni pengguna yang Hanie buat sendiri, comel tak :)


Testimoni bergambar pun ada.


Ini Note yang ada dalam Facebook fan page Hanie


 Ini gambar-gambar yang ada dalam album Facebook fan page Hanie.

Maaflah tak sempat Hanie nak crop. Oklah setakat ini saja yer perkonsgsian Hanie untuk hari ni. Harap tak membosankan hahahaha.. Hanie suka berkongsi ilmu yang hanie ada sekiranya dapat membantu atau memberi manfaat kepada orang lain. Harap kita hidup dalam keadaan sihat sejahtera dan diredai allah. amin. bye bye wasalam.