Friday, January 11, 2013

Testimoni Advance Joint Health Tablet (AJHT)

Friday, January 11, 2013,11:19 AM |
Alhamdulillah bertemu jumaat lagi kite ni kan. Sebelum ni kite sekadar kongsi info pasal Joint supplements, pasal arthritis atau radang sendi, pasal treatment untuk sakit sendi, pasal kandungan Advance Joint Health Tablet (AJHT) dan kawan-kawannya kan. Hari ni kite nak kongi review atau testimoni pelanggan yang menggunaknnya.

JOM BACA..

Testimoni Advance Joint Health Tablet (AJHT) _ SGL 
Nafiza Shuib
Salam semua...
sempena promo AJHT ni, sy nk kongsi sket pasal AJHT ni, serious x sangka bulan ni promo AJHT, 29hb Dec aritu beli AJHT utk hubby, 2 hari consume dh ok sakit2 sendi dia.. xcely sy ni pun selalu sakit2 sendi sebab saya ni kurus sangat orangnya tu senang sgt sakit2 sendi. Sy mmg tak suka nak telan2 pil ni tapi dah x tahan malam tadi ngap 2biji AJHT, alhamdulillah pagi ni senang je bangun dari tdo, cm xcaya je... selalu klu nk bgn tu, seksa thn sakit so.... apa tggu lg, cpt2 order ng distributor anda bg hadiah kt mak ayah yg selalu sakit2 sendi tulang, serious xrugi...


Yang ni dalam bentuk gambar, kalau kecik sangat nak baca, boleh klik kat gambar tu yer.






Sebenarnya banyak lagi, tapi banyak sangat pulak nak baca kan, insyallah satu hari nanti kite kongsikan lagi testimoni pasal AJHT ni ye.

Sekian sahaja dari hanie, sebarang pertanyaan boleh hubungi hanie seperti talian tertera di atas. wasalam..